Kos

A mai napon egy ígérettételre kerülhet sor, ami ugyanakkor kissé elfelejtõdhet a nap folyamán, s ez nem igazán tesz jót szerelmi életének. Ne feledje, megajándékozni szerelmünkkel, szeretetünkkel csak olyat érdemes, aki meg is érdemli, viszont, ha valóban megtörténik a csoda, akkor minden szinten küzdeni kell és dolgozni, hogy jó is maradhasson a kapcsolat. Visszatérve az ígéretekre, ebbe beletartozik azok közül a legapróbbak betartása is, hisz azok képesek a legnagyobb vitákat okozni!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Ma ön és jelenlegi, esetleg leendõ partnere nagyon különleges álmokban gondolkodhat, amivel nagyban megerõsíthetik elkötelezõdésüket egymás oldalán. Bár semmi sem változik meg egyik napról a másikra, de tény, hogy ma ennek köszönhetõen sokat mélyülhet, erõsödhet kapcsolatuk, hisz egy kapcsolatban igen fontos összetartó, kohéziós erõt ébresztenek a közös célok és az irányukba tett, közös erõfeszítések.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyomor vagy Fényűzés, a pénztárcád vastagságát megjósolják a csillagok.

Nyilas

Ma meglehet, hogy gyakorlatias énje kissé viaskodik szívével. Egyrészrõl szétkürtölné az egész világban érzéseit, másrészrõl pedig, néha még az elõtt is takargathatja õket, akinek tudnia kéne róluk, ennek folytán nehéz lehet belõnie azt a bizonyos mágikus egyensúlyt, ami biztosíthatná, hogy tökéletes lehessen a mai nap. Azért próbálkozzon, kedves Nyilas, hátha mégis sikerül, s ennek hatására, még az éjjel alaposan meggyûrhetik a szívének oly kedvessel a lepedõt...

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ma inkább igyekezzen tartózkodni a nagyobb érzelmi kitörésektõl, kedves Oroszlán, mert nem biztos, hogy most van itt az ideje a teátrális jeleneteknek. Ez azonban nem azt jelenti, hogy szerelmének ne mutassa ki õszintén, mennyire gyengéd érzéseket táplál iránta, csupán azt, hogy most burkolt, diplomatikus fellépésével elejét vegye annak, hogy egyesek kapcsolatán reszeljék a nyelvüket. Ha ez mégis megesne önnel, azonnal torolja meg a határok átlépését!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: