Rák

A mai napon alkalma nyílhat szerelmével szót váltani kapcsolatuk bizonyos momentumairól, melyekrõl kiderülhet, hogy egy kicsit talán a vártnál jobban is különbözik véleményük. A lényeg azonban nem is az, hogy az ember a párjával mindig, mindenben egyetértsen, hanem inkább az, hogy mindig megtalálják a közös hangot, s, hogy nyitottak legyenek a kompromisszumra. Törekedjenek erre, kedves Rák és úgy amúgy pedig élvezzék az életet!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ha eddig ne, akkor most bebizonyíthatja magának, hogy mennyire kitartó, kedves Rák. Ha tegnap belekezdett valami fontosba, akkor ne hagyja, hogy ügyei, vagy rossz természete eltántorítsák álmai megvalósításától. Akkor is folytassa, amit elkezdett, ha úgy tûnik, ma mindenki önt akarja.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A mostanában meglehetõsen kaotikus szerelmi élete egyre inkább konzerválódni látszik, mintha minden, amit eltervezne, valahogy sehogy sem akar úgy összejönni, ahogy kéne. Talán lehet, hogy éppen ez akadályozza, hogy átlépjen bizonyos határokat? Tervezzen, követeljen kicsit kevesebbet, s hagyatkozzon jobban a spontaneitásra, hátha akkor hamarabb teljesülnek vágyai, kedves Skorpió!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Skorpió, nem ez lesz az a nap, amikor a legtevékenyebb tud lenni. Sajnos egyéb teendõi feltartják a valódi, nyereséget hozó munkában, ami eléggé dühítheti, de tudja, hogy valamikor ezekre a teendõkre is sort kell keríteni. Legyen hatékony és gondoljon arra, hogy az ügyek intézése sem tart örökké.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2021-10-14

Szűz

A mai napon rendkívül nagy hasznát veheti frappáns és kreatív megoldásainak a kapcsolatában is, kedves Szûz, ugyanis most olyannyira sikerülhet érvelésével meggyõznie partnerét valamirõl, hogy tartósan megoldódhat egy eddig sok fejtörést okozó dilemma, aminek hatására sokat fejlõdhet kapcsolatuk. Élvezetes, ha az ember jól képes belevinni az eszét is egy párkapcsolatba, nem csak a szívét. Önnek most jól mûködik (együttmûködik) majd mindkettõ!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Szûz, Úgy tûnik, ma nem ön lesz az, akire a leginkább figyelnie kell. Valaki másnak környezetében, bizony úgy tûnik, nagyobb figyelemre van most szüksége. Legyen figyelmes, gondoskodó, de ne aggódja túl a dolgokat, s akkor biztosan nem lesz semmi probléma.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A mai nap folyamán egy kisebb hatalmi játszma lefolytatásába kényszerülhet egy trónbitorlóval szemben, aki most szemérmetlen módon szerelmi életére törhet. Látszólagosan legyen kimért és udvarias, de burkoltan határozott és un toleráns, hogy anélkül háríthassa el a veszélyt, hogy arra egyáltalán kedvese, vagy kiszemeltje felfigyelt volna. Ez most nagyon fontos!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Vízöntõ, rég nem ébredt ilyen biztató reggelre, amikor minden olyan nyugalmasnak tûnik és problémáira is körvonalazódni látszik a megoldás. Ezt a nyugalmat élvezheti ma a nap folyamán. Legyen magabiztos és céltudatos, hogy az életében még fennálló egyéb apró kellemetlenségektõl is megszabadulhasson.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: