Kos

A mai napon kissé a jövõbe merenghet szerelmi téren, nagy tervekkel és álmokkal, melyeknek már alig várhatja megvalósulását. A szerelem szárnyakat ad ma önnek, így szinte egyfolytában fantáziálhat, vagy legalábbis alig áll még két lábon a földön, annyira máshol lenne már. Türelem, kedves Kos, ne bagatellizálja el a pillanat varázsát sem álmai mellett, mert ahhoz, hogy azok valóra válhassanak, meg kell élnie teljes szívvel az ittet és a mostot!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A mai napon közölni lehet kénytelen valamit kedvesével, esetleg õ közöl önnel valamit, ami kíván némi körítést, de a jó ügy érdekében mindent. A legfontosabb most, hogy legyen nyugodtan õszinte, akkor mindketten könnyebb szívvel fogadják el a jelen helyzetet, de mindenképpen gondoljanak bele abba is, hogy milyen sok jó vár még önökre az életben, amihez képest semmiség a mostani kis áldozat.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Ma akármennyire is a szívére hallgat, mégis könnyen adódhatnak komplikációi a szerelmi életben, mert most szinte képtelen lehet egy irányban koncentrálni, egyszerûen túl sok minden történik ön körül. Legyen türelmes és megértõ, próbáljon meg mindent a legkisebb hajcihõ mellett csinálni és fõleg, semmiképpen se akarja direktbe megváltoztatni a dolgok menetét, mert az most csak ronthat a helyzeten.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

A mai felszabadult és érzelem gazdag hozzáállása kapcsolatához jó alapnak ígérkezik egy tökéletes naphoz, így a kérdés már csak az, hogy mindebben osztozik-e párja, avagy õ kicsit kevésbé lelkes a teendõi miatt az ügyben. Ha így lenne, segítsen neki mindenben, hiszen, éppolyan romantikussá varázsolható egy-két trükkel, kis erotikával egy sütés-fõzés, vagy bevásárlás, mint egy meghitt vacsora. Engedje szabadon fantáziáját, s kösse össze a kellemest a hasznossal, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: