Rák

Amennyiben jelenleg pár nélkül él, a mai napon valakihez igencsak közel kerülhet hirtelen, ám mégsem jön ki kellemetlenül a szituáció, sõt... Éppen ellenkezõleg! Ma dzsókere lehet a nyíltság és a rámenõsség, kedves Rák, s ki tudja, talán, mire eljõ a karácsony, már azon kapja magát, hogy szerelmesen, álmodozva énekelgethet a karácsonyfa alatt...

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ha eddig ne, akkor most bebizonyíthatja magának, hogy mennyire kitartó, kedves Rák. Ha tegnap belekezdett valami fontosba, akkor ne hagyja, hogy ügyei, vagy rossz természete eltántorítsák álmai megvalósításától. Akkor is folytassa, amit elkezdett, ha úgy tûnik, ma mindenki önt akarja.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A mai nap csupa protokolláris eseménybõl állhat, ami miatt szinte egész nap arra kényszerülhet, hogy teljesen elnyomja a szerelmes érintések iránti vágyait, s ezt nagyon nehezen viselheti. Ne azon törje most a fejét, hogy mi az, ami kellemetlen a mai napban, hanem azon, amiért, akiért csinálja ezt az egészet: hogy imponálhasson annak, akit annyira szeret és kíván!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Skorpió, nem ez lesz az a nap, amikor a legtevékenyebb tud lenni. Sajnos egyéb teendõi feltartják a valódi, nyereséget hozó munkában, ami eléggé dühítheti, de tudja, hogy valamikor ezekre a teendõkre is sort kell keríteni. Legyen hatékony és gondoljon arra, hogy az ügyek intézése sem tart örökké.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Íme, a három legcélratörőbb csillagjegy

Szűz

Ha ma párja, vagy esetleg egy vonzó idegen szerelmesen közeledne önhöz, annak ellenére, hogy ideje, vagy energiája nem igazán engedi most, csak türelmesen, kedvesen hárítson, esetleg tegyen ígéretet, vagy egy pozitív megnyilvánulással zárja a körülményekbõl fakadó ellenzõ hozzáállását, nehogy túlságosan lankassza szerelme tárgyának önhöz való hozzáállását. Talán csak estig kell várniuk, s lehet, máris lesz alkalma osztozni majd vele a vágyakozásban...

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Szûz, Úgy tûnik, ma nem ön lesz az, akire a leginkább figyelnie kell. Valaki másnak környezetében, bizony úgy tûnik, nagyobb figyelemre van most szüksége. Legyen figyelmes, gondoskodó, de ne aggódja túl a dolgokat, s akkor biztosan nem lesz semmi probléma.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Ma kifejezetten nosztalgikus hangulat kerítheti hatalmába, amikor is hosszasan elmerenghet azokon a bizonyos szép idõkön, melyeket most örömmel felidézne. Ha ezen törné a fejét, kedves Vízöntõ, semmi akadálya, hisz a csillagok állás most kifejezetten kedvez a szerelemnek és a nosztalgikus romantikázásnak. Idézzék fel együtt, milyen is volt az elsõ találkozás, az elsõ csók, s az elsõ közösen eltöltött, szerelmes éjszaka... Az ilyen pillanatok újra átélése egyenesen csodát mûvelhetnek az ember lelkével!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Vízöntõ, rég nem ébredt ilyen biztató reggelre, amikor minden olyan nyugalmasnak tûnik és problémáira is körvonalazódni látszik a megoldás. Ezt a nyugalmat élvezheti ma a nap folyamán. Legyen magabiztos és céltudatos, hogy az életében még fennálló egyéb apró kellemetlenségektõl is megszabadulhasson.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: