Bak

A mai napon egyszerûen nem ott járhat az esze, amit épp csinál, hanem teljesen máshol. Egészen megrészegülhet a gondolataitól, melyek szüntelenül szíve választottja körül foroghatnak, ám mégis kevés lehet a remény arra, hogy érdemben legyen lehetõsége meg is élni fantazmagóriáit, mindenesetre bíztató, hogy az este már sokkal jobbnak ígérkezik etekintetben, csak gyõzze kivárni, kedves Bak! Türelem!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

A mai nap érdemes minél nagyobb hangsúlyt fektetnie arra, kedves Bak, hogy kellõen alapos legyen, s minél inkább megalapozott következtetésekre építse a továbbhaladását, különben az egész munkálkodása kártyavárként omolhat össze, ha könnyelmûsködik. Amúgy sem érezné magát jól, ha fél munkákat adna ki a kezébõl, hiszen lételeme a precizitás!

Bika

Az utóbbi idõszak váratlan, talán fájó szerelmi emlékei még kísérthetik valamelyest, esetleg tüske maradhatott önben valami miatt, azonban, talán itt a legfõbb ideje mindezt végre lezárni, elengedni, kedves Bika. Ne hagyja, hogy a múlt beárnyékolja a jelent, s talán a jövõt is. Ûzze el a rossz szellemeket szerelmi aurájából és ne is engedje vissza többé õket!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

A munka terén ma minden a legjobb úton haladhat, így hamarosan, egy kis pluszra is számíthat, ugyanakkor addig is, igyekezzen megtartani az anyagiak terén a mostanában beállt harmóniát, mert ma könnyen kibillenhet az egyensúlyból, ha nem vigyáz. Várja meg, amíg beérkezik egy összeg, mielõtt azt elköltené!

Te vagy a leg… A csillagjegyed elárulja, miben vagy a legkiemelkedőbb!

Halak

A mai napon kulcsszerepet kapcsolatukban a beszélgetés és a meghittség, melybõl most, a meglehetõsen mozgalmas körülmények ellenére, több alkalommal is módjuk akadhat. Használják ki, igazán jót fog tenni egy kis egymásra hangolódás ily közel az ünnepekhez, az év végéhez. Arról nem is beszélve, hogy egy kis mentális akrobatika néha milyen jó ajzószer is lehet...

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

Amennyiben ma egy vitás szituációba keveredik, úgy meglehet, kedves Halak, hogy egyáltalán nem lesz könnyû dolga, ugyanis érzelmileg is érintet, s ezért elfogult lehet az ügyben. A legjobb, amit tehet, ha inkább nem foglal állást a vitában, vagy, ha mégis muszáj, azt is csak igen finoman, békítõ jelleggel, pro-kontra érvekkel teszi. Legyen minél diplomatikusabb!

Ikrek

A mai nap rendkívül izgatott lehet szerelmi téren, egy különleges valaki miatt, azonban, minden lelkesedése ellenére, azért próbálja meg egy kicsit türtõztetni magát, kedves Ikrek, mert, ha most borítja minden tervét, késõbb még komoly gondjai adódhatnak más területeken és azon helyzetek megoldása még több energiát vonna el szerelmi életétõl, mint, ha most helytáll, s teljesíti a követelményeket. Kitartás, már nem tart soká, s hamarosan csak egymáséi lehetnek!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

Meglehet, hogy ma egy szakmai döntés elõtt áll, kedves Ikrek, vagy éppen, munkahelyváltáson, esetleg egy saját üzlet beindításán gondolkodik, s ez teljesen lekötheti energiáit, figyelmét, mégsem megy egyszerûen a dolog. Ha más nem, készítsen egy pro-kontra listát és szisztematikusan vegye sorra, mit nyerhet, és mit veszíthet, ha végül leteszi egy adott verzió mellett a voksát. Vegye figyelembe a magánéleti tényezõket is!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: