Skorpió

A mai napon, vidámsága mellett mély érzések törhetnek önre, amelyek úgy megkavarhatják amúgy sem csendes és visszahúzódó személyiségét, hogy ma szó szerint megával sodor mindenkit a szeretet jegyében! Persze, ami túlzás, az túlzás, ezúttal azonban mégse fogja vissza magát, kedves Skorpió, csupán csak arra figyeljen, el ne tévessze véletlenül a nagy igyekezet hevében, éppen ki felé is hajlik ajka csókra...

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Skorpió, a mai nap valószínûleg nem a tetteké, mint inkább a lehetõségek meglátásáé lesz. Körülnézve mindenhol az új ötleteket, felújítandó dolgokat látja. A mai egy nagyszerû nap, hogy elhatározásra jusson nagyobb volumenû és hosszútávú projektek tekintetében. Bátran tervezze hát meg teendõit lépésrõl lépésre elõször fejben, aztán valósítsa meg azokat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Már a mai nap reggele is kellemesen, akár érzékien indulhat, s hol van még az este! Míg a délelõtt kedvesével lázasan süröghetnek-foroghatnak, addig, ahogy közeleg a délután, egyre inkább kezdhetnek egymásra hangolódni, amibõl estére már egy parázs és izgalmas beszélgetés, falatozgatás, filmezés, s talán még sok egyéb más izgalmas dolog is kibontakozhat. Élvezzék, hogy vannak egymásnak és szeressék egymást, ahogy csak lehet. Legyen ez az önök estéje, kedves Szûz!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Talán kissé elvesztette a fonalat az utóbbi idõben anyagi ügyeit tekintve, ezért ma úgy dönthet, kedves Szûz, hogy megregulázza pénztárcáját. Számba veszi bevételeit, kiadásait és készít egy kiszámítható, jól beosztott költségvetést. Ez lehet, hogy a vártnál több idõbe telik majd, de megéri a fáradozást, mert ennek hatására sikeresen megspórolhatja a nyaralásra szánt összeget is. Inkább, ha úgy sok, amit bevállalt, tartson kisebb-nagyobb szüneteket, hiszen a terv és a papírok nem fognak elfutni.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5 csillagjegy, aki simán át fog verni, ha nem figyelsz eléggé

Vízöntő

Ne lökje el magától a boldogságot, kedves Vízöntõ, csak azért, mert az most nem éppen olyan formában érkezik, ahogy azt várná. Ha kedvese nem is mindig találja el, mire is vágyik, még nem jelenti azt, hogy nem is figyel önre, csupán csak arról tanúskodik, hogy nem egyformák, mint ahogy senkik sem. Lágyuljon meg, legyen befogadó, vidám és szívéjes. Ha ön rámosolyog a világra, meglátja, a világ is visszamosolyog önre!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma jogi ügyeiben kerülhet pont a mondat végére, kedves Vízöntõ. Végre stabilizálódhat munkahelyi pozíciója, vagy pénzügyi helyzete, mely a jövõben igen pozitív változások elé nézhet. Hosszútávú céljai kerülnek elõtérbe, ezért most nagyon kell összpontosítania, hogy jó alapokra helyezze azokat. A legfontosabb, hogy legyen megfontolt, alapos és hatékony.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: