Kos

Legyen óvatos a szíve ma, kedves Kos, különben könnyen sérülhet, hisz a szerelem nem mindig csupa boldogság. Ha ma nagyon kimutatja, hogy mennyire szeret, lehet, hogy nem kap olyan intenzitású viszonzást, amire számít. Fel a fejjel azonban, ugyanis ez nem azt jelenti, hogy akkor már nem is szeretik önt, csupán annak a jele, hogy mint minden, a szerelem is hullámzó érzés, mely néha igen intenzív, míg máskor csak éppen, hogy pislákol. Ez teljesen természetes, így hát aggodalomra semmi ok.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Egy kapcsolatban is megvan annak az ideje, amikor az ember irányítja a dolgokat és annak is, amikor csak hagyjuk, hogy minket vezessenek. Mindkettõ élvezetes lehet, ha tudjuk, hogyan tegyük azzá õket. A kulcsszavak pedig: nyitottság, életöröm, humorérzék és fõleg a bizalom. Mivel ezek most mind-mind ott munkálkodhatnak önben, egy igazán észbontó és szerelmes napban lehet része, most bármelyik szerepet is tölti be éppen...

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

10-es skálán ennyire vagy kreatív a csillagjegyed szerint

Nyilas

A könnyed hangulat és az örömteli attitûd ragályos dolgok, kedves Nyilas, s ma lépten-nyomon ezekkel találkozhat, ha csak körültekint az önt körülvevõ szerelmesekre. Érezze át most ön is ezt a pozitív hangulatot, s vigye bele meglévõ, vagy éppen alakuló kapcsolatába, ugyanis ez most valósággal szárnyakat adhat az eseményeknek az elkövetkezendõ idõszakban!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ma a pro-aktivitás a legfontosabb, kedves Oroszlán! Ha azt akarja, hogy egy különösen sikeres napot zárjon a szerelem terén, ne habozzon, tegye meg, amit kigondolt, vagy eltervezett és érje el célját! Ne szavakban, hanem mindinkább tettekben jutassa kifejezésre, mit is érez szíve választottja iránt, s a válasz módján, vagy éppen elevenségén, most még ön is meglepõdhet!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: