Bak

Meglehet, hogy akit szeret, ma meglehetõsen felborzolja a kedélyeket, s ez kissé frusztrálttá és gondterhelté teheti kapcsolatukat. Talán a türelme fogytán, vagy esetleg úgy gondolja, hogy amit párja szajkóz az, az ön számára mindig is egyértelmû volt és még csak beszélni is felesleges róla. Akárhogy is, legyen ma nagyvonalú és elégítse ki párja minden, a dolgok újrabeszélésére irányuló igényét, kedves Bak, hogy fennmaradhasson a béke és harmónia önök között.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-17)

A mai nap, az élet több terültén is nagy szüksége lehet önre a környezetében élõknek, így garantáltan nem fog majd unatkozni, kedves Bak. Ha sikerül kitartania, s mindenhol derekasan helytállnia, akkor nem marad majd el a méltó elismerés és jutalom sem!

Bika

Egy tökéletes világban, ahol az ember azt csinálhat, amit csak akar, jutna idõ bármennyi romantikázásra kedvesével, ám a valóságban most szükséges lehet elõtte végeznie a sokszor unalmas napi kötelezõkkel. Igyekezzen mielõbb elvégezni velük, akkor még lehet esély, hogy megmentse a napot és azzal tölthesse a hátralévõ részét, akit szeret. Teendõi közepette pedig tervezzen és álmodozzon nyugodtan erõsen erotikus töltetût, ugyanis szerencsés körülményeket jeleznek most etekintetben a csillagok, így nagy esély van a beteljesülésükre!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-17)

Minél inkább törekedjen ma a biztonságra, kedves Bika, mert nagyobb lehet a rizikója most a kisebb baleseteknek. Ne vállalkozzon meredek, hajmeresztõ mutatványokra, maradjon csak azon mozgásformáknál, amelyekben biztos, s fõzéskor is rendkívül körültekintõen járjon el. Ha megússza estig a napot, ekkor már kevésbé érheti baj, de azért biztos, ami biztos...

Halak

Ma egy kínos pillanat adódhat szerelmi életében, melyet hirtelenében egy torz mosollyal, esetleg zavarodott beszéddel próbálhat leplezni. Amint megához tér az elsõ sokk után, mindenképpen kezdeményezzen az ügyben egy õszinte beszélgetést az érintettel, hogy még azelõtt tisztába tegyék a dolgokat, mielõtt a kínos szituáció nagyobb félreértések és konfliktusok kialakulásához vezethetne. Jobb lesz így mindkettõjüknek!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-17)

Minden csak elszántság és kitartás kérdése az életben, kedves Halak, így nincs lehetetlen, csak tehetetlen! A siker receptje voltaképpen ilyen egyszerû, már csak alkalmazni kell a gyakorlatban is, s a legtöbb ember pontosan ennél a résznél bukik el a legtöbbször. Ön ne kövesse a példájukat!

Ikrek

A mai napon ne kapkodjon el semmit a szerelem terén, kedves Ikrek, ha azt akarja, hogy valóban szilárd alap jöjjön létre kapcsolatuk további fejlõdéséhez. Igyekezzen gyengéd és türelmes lenni, valamint gondoskodjon arról, hogy kedvese minél inkább élvezze most az önnel töltött perceket, hisz egy jó szerelmi kapcsolatnak mi más is lehetne az alapja. Ha pedig õ élvezi az együttlétet, akkor garantáltan ön is fogja!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-17)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma kissé nehezen koncentrál az aktuális teendõire, talán figyelme elkalandozik, máshol járnak gondolatai. Próbálja meg kiküszöbölni ezt a nem túl szerencsés idõpontban önre törõ figyelemhiányos állapotot, ugyanis könnyen lehet, hogy ma egy igen fontos fordulat állhat be a karrierjében!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: