Kos

Az idõ nem csak minden sebet begyógyít, de láthatóvá is tesz bizonyos részleteket, melyek eleinte nem láthatóak, s most pontosan eme jelenséget tapasztalhatja éppen alakuló, vagy már kiforrott kapcsolatában. Ha tetszik, amit lát, megnyugodhat, ha viszont nem, akkor bizony kellemetlen meglepetésben lehet ma része, legalábbis a szerelmi életét illetõen. Remélhetõleg az elsõ fog érvényesülni, kedves Kos!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma lehet, hogy meg kell birkóznia egy nem várt problémával, mely az otthonát érintheti. Sajnos van úgy, hogy idõrõl idõre elromlanak a dolgok, lehet, hogy a mai nap is bizony tönkremegy valami. Talán nem is baj, hiszen így legalább rákényszerül a cserére.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Kissé nehezményezheti kedvese azt, hogy rendre azért tölt vele meglehetõsen kevés idõt, mert szüntelen feláldozza magát mások, sokszor idegenek, boldogulása, segítése kedvéért. Bár igazán nemes tulajdonság, amivel rendelkezik, kedves Mérleg, mégis fontolja meg, hogy érdemes-e éppen akkor egy süllyedõ hajóról menteni másokat, amikor a maga csónakját is ellepik lassan a hullámok? Szenteljen ma minél több idõt szerelmének, mielõtt komoly problémák merülnének fel kettejük között.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp, 2021. december 18-19.: Az egész hétvége őrült rohanással fog telni

Nyilas

A mai napon felerõsödhet szexuális kisugárzása és bájai, ami által csak úgy vonzhatja az embereket maga köré! Ez által, annak ellenére, hogy hangulata kissé ingadozhat, rendkívül vonzó személyisége révén célpontjává válhat olyanoknak, akik nagyon szeretnek beszélgetni. Felfigyelhet ma egy ilyen valakire, aki nem csak az eszét mozgatja meg, hanem a szívét is megdobogtatja! Ha így történne, csapjon le rá, kedves Nyilas, hisz ritkán adódik az életben ilyen tökéletes pillanat!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Talán észre sem veszi, kedves Nyilas, de az utóbbi idõben egy kicsit kevesebb idõt tudott fordítani családjára, amit bizony õk igencsak megéreztek és hiányolják is önt mindennapjaikból. Érdemes lenne egy kicsit elgondolkodnia azon, hogy idõbeosztásának átcsoportosításával hogyan tudna több idõt tölteni szeretteivel.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Nagy különbség lehet most képzelete és a valóság között. Ma annyira fantáziadús, romantikus gondolatai támadhatnak, hogy hozzájuk hasonlítva szinte eltörpülnek a reálisan eddig megélt szerelmi gyönyörök. Ezen tudatalatti egyrészrõl igen jó nyomot szolgáltathat arról, mi is zajlik most valójában önben, másrészrõl pedig, ha azt akarja, hogy mindez valóra is váljon, akkor mindenképpen használja gondolatai inspiráló erejét a megvalósításhoz. Kérdés, hogy kiválasztottja ugyanennyire tûzbe hozható-e? Tegyen egy próbát!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Mostanában meglehetõsen hullámozhattak érzelmei, kedves Oroszlán, melyet környezete is igen érzékenyen viselt. Most végre tisztázhatja érzéseit szeretteivel, párjával, vagy azokkal, akiket kétségek között hagyott. Ne féljen kimutatni gyakrabban gondolatait, mert ha eltitkolja õket, környezete is nehezebben fogja megérteni hangulatingadozásait.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: