Bak

Ma, annak ellenére, hogy igen élénk szexuális fantáziák keríthetik hatalmába, bizony, meggyûlhet a baja ama zavaró tényezõk sokaságában, melyek szüntelenül akadályozzák, hogy kiélhesse szerelmével, ami most a fejében lejátszódik! Ha másképpen nem megy, rázzon le úgy mindenkit, hogy angolosan távozik azon helyekrõl, ahol bárki is ismerné, s mindinkább egy olyan meghitt és intim környezetet keres, ahol végre nyugodtan elmélyülhet párjával a szerelmi gyönyörökben...

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

A mai nap érdemes minél nagyobb hangsúlyt fektetnie arra, kedves Bak, hogy kellõen alapos legyen, s minél inkább megalapozott következtetésekre építse a továbbhaladását, különben az egész munkálkodása kártyavárként omolhat össze, ha könnyelmûsködik. Amúgy sem érezné magát jól, ha fél munkákat adna ki a kezébõl, hiszen lételeme a precizitás!

Bika

Ma kissé másban gondolkodhat az estét illetõen, mint párja, vagy kiszemeltje, azonban lehet, hogy nem is feltétlenül rossz ötlet az, hogy esetleg külön töltsék az éjszakát. Néha jobb egy kapcsolatban nem erõltetni, ami nem megy, hiszen, ha igazán szeretik egymást, végül is mindegy, ha szétválnak egyetlen estére, még akkor is, ha ez éppen szilveszterkor történik! A szingli Bikákra ma nagyon impulzív éjszaka vár!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

A munka terén ma minden a legjobb úton haladhat, így hamarosan, egy kis pluszra is számíthat, ugyanakkor addig is, igyekezzen megtartani az anyagiak terén a mostanában beállt harmóniát, mert ma könnyen kibillenhet az egyensúlyból, ha nem vigyáz. Várja meg, amíg beérkezik egy összeg, mielõtt azt elköltené!

Ez a 3 csillagjegy retteg a szerelemtől

Halak

Annyira szerelmes és bensõséges terveket fogalmazhat meg magában a ma estét illetõen, hogy meglehetõsen rosszul reagálhat, ha látja õket szétesni. Ne pazarolja azonban az idõt mérgelõdésre, inkább térjen át spontán üzemmódba és találja meg egyszerû momentumaiban kapcsolatuk varázslatát, akkor még igazán szerelmesen és romantikusan telhet egymás karjaiban az éjszaka!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

Amennyiben ma egy vitás szituációba keveredik, úgy meglehet, kedves Halak, hogy egyáltalán nem lesz könnyû dolga, ugyanis érzelmileg is érintet, s ezért elfogult lehet az ügyben. A legjobb, amit tehet, ha inkább nem foglal állást a vitában, vagy, ha mégis muszáj, azt is csak igen finoman, békítõ jelleggel, pro-kontra érvekkel teszi. Legyen minél diplomatikusabb!

Ikrek

A mai napon felszabadultságra, egy kis szabad levegõre vágyhat, és ez kissé megkavarhatja szerelmi kapcsolatát. Ha párban él, akkor mindenképpen igyekezze a ma éjszakát szerelmével tölteni, s vele együtt kiélni szeszélyeit, ha viszont szingli, akkor. kedves Ikrek, vegye a nyakába az éjszakát és legyen a császára!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

Meglehet, hogy ma egy szakmai döntés elõtt áll, kedves Ikrek, vagy éppen, munkahelyváltáson, esetleg egy saját üzlet beindításán gondolkodik, s ez teljesen lekötheti energiáit, figyelmét, mégsem megy egyszerûen a dolog. Ha más nem, készítsen egy pro-kontra listát és szisztematikusan vegye sorra, mit nyerhet, és mit veszíthet, ha végül leteszi egy adott verzió mellett a voksát. Vegye figyelembe a magánéleti tényezõket is!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: