Bak

Ha úgy érzi, kissé bonyolult szerelmével kapcsolata, a mai egy igencsak alkalmas nap lehet arra, hogy megvitassák ügyes-bajos dolgaikat. Ne ijedjen meg, ha ennek hatására kavarogni kezdenek az érzelmek, hisz talán pont ez hiányzott mostanában kapcsolatukból, azaz, hogy felkavarja lelküket, s újra lángra lobbantsa szívüket!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

A mai nap érdemes minél nagyobb hangsúlyt fektetnie arra, kedves Bak, hogy kellõen alapos legyen, s minél inkább megalapozott következtetésekre építse a továbbhaladását, különben az egész munkálkodása kártyavárként omolhat össze, ha könnyelmûsködik. Amúgy sem érezné magát jól, ha fél munkákat adna ki a kezébõl, hiszen lételeme a precizitás!

Bika

Míg mások a macskajaj gyötrelmeitõl szenvedhetnek, ön már viszonylag korán álmodozóra veheti a figurát, aminek oka nagy eséllyel az lehet, hogy egyszerûen nem tud valakit kiverni a fejébõl, akivel nemrég találkozott. Ez az egész odáig fajulhat, hogy egyenesen szégyenletes, ám mégis felkavaró és egyben romantikus gondolatai támadhatnak vele kapcsolatban. Írjon neki, vagy hívja fel! Csak, hogy ellenõrizze, másodszorra is olyan izgalmas-e, mint elsõre...

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

A munka terén ma minden a legjobb úton haladhat, így hamarosan, egy kis pluszra is számíthat, ugyanakkor addig is, igyekezzen megtartani az anyagiak terén a mostanában beállt harmóniát, mert ma könnyen kibillenhet az egyensúlyból, ha nem vigyáz. Várja meg, amíg beérkezik egy összeg, mielõtt azt elköltené!

Milyen típusú feleség lakik benned? – A Feleség horoszkópból megtudod

Halak

Itt az idõ, hogy kibújjon csigaházából, kedves Halak, s végre megtegyen egy fontos lépést szerelmi téren! Akármit is mondjon most, csakis szívbõl tegye, semmiképpen se akarjon szépíteni, vagy torzítani a valóságon. Vetkõzzön le meztelenre, legalább is érzelmileg, szerelme tárgya elõtt és valljon meg neki mindent, hogy mit érez, mit gondol, s fõleg, hogy mit szeretne. Meg fog lepõdni a végeredményen!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

Amennyiben ma egy vitás szituációba keveredik, úgy meglehet, kedves Halak, hogy egyáltalán nem lesz könnyû dolga, ugyanis érzelmileg is érintet, s ezért elfogult lehet az ügyben. A legjobb, amit tehet, ha inkább nem foglal állást a vitában, vagy, ha mégis muszáj, azt is csak igen finoman, békítõ jelleggel, pro-kontra érvekkel teszi. Legyen minél diplomatikusabb!

Ikrek

A mai napon, kissé csalódottnak érezheti magát szerelmi téren, vagy éppen ellenkezõleg, rendkívül fel lehet dobódva az elmúlt éjszakától. Akármelyik is lenne most igaz helyzetére, mindenképpen tudnia kell, hogy ez csak pillanatnyi, múló állapot, s akkor derül fény majd valós érzelmeire, amikor sikerül mindent tisztázni az érintettel.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

Meglehet, hogy ma egy szakmai döntés elõtt áll, kedves Ikrek, vagy éppen, munkahelyváltáson, esetleg egy saját üzlet beindításán gondolkodik, s ez teljesen lekötheti energiáit, figyelmét, mégsem megy egyszerûen a dolog. Ha más nem, készítsen egy pro-kontra listát és szisztematikusan vegye sorra, mit nyerhet, és mit veszíthet, ha végül leteszi egy adott verzió mellett a voksát. Vegye figyelembe a magánéleti tényezõket is!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: