Skorpió

Még a nap kezdeti szakaszában teljesen elterelhetik figyelmét elfoglaltságai szerelmi életérõl, addig a délután, de fõleg az este folyamán, annál inkább várhatja már, hogy végre szerelmével kettesben lehessen, s átadhassák magukat egymásnak. Ekkor kapcsoljon ki mindent, nehogy bárki megkeresése is megzavarhassa meghitt együttlétüket!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Bármit is készül tenni, vagy mondani ma, kedves Vízöntõ, gondoljon arra, hogy a legtöbb nehézség, amit az ember a szívügyek kapcsán érez, az, az önmaga által állított korlátaiból fakad. Törje át a gátat, s engedje szívének, hogy szabadon szerethessen, mert csak ez vezethet el a tartós boldogsághoz!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Gondolta már azt valamelyik barátjáról, hogy bárcsak többet érezne ön iránt, mint barátság? Ma teljesülhet vágya, mert egy közeli ismerõsérõl kiderülhet, bizony többet érez ön iránt, mint az ön gondolta volna. Azonban a valóság, sokszor kevésbé érdekes, mint a fantázia, ami igaz lehet a mostani szituációra is.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2022-08-04

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: