Skorpió

Még a nap kezdeti szakaszában teljesen elterelhetik figyelmét elfoglaltságai szerelmi életérõl, addig a délután, de fõleg az este folyamán, annál inkább várhatja már, hogy végre szerelmével kettesben lehessen, s átadhassák magukat egymásnak. Ekkor kapcsoljon ki mindent, nehogy bárki megkeresése is megzavarhassa meghitt együttlétüket!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

Ma úgy érezheti, csupán vesztegeti az idejét valakire, aki sehogy sem érti önt. Ez most odáig is fajulhat, hogy kifejezetten dühös lesz erre a személyre, s, ha nem vigyáz, még, akarva, vagy akaratlanul, meg is bánthatja. Bármennyire is idegesítõ, ha az embert zsinórban nem értik, mérgelõdés helyett inkább legyintsen egyet és hagyja a csudába az egészet... Inkább foglalkozzon olyannal, aki megérti és érezze jól magát, azzal senkinek sem árthat!

Vízöntő

Bármit is készül tenni, vagy mondani ma, kedves Vízöntõ, gondoljon arra, hogy a legtöbb nehézség, amit az ember a szívügyek kapcsán érez, az, az önmaga által állított korlátaiból fakad. Törje át a gátat, s engedje szívének, hogy szabadon szerethessen, mert csak ez vezethet el a tartós boldogsághoz!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

A legfrissebb magazinok és trendek, a divat és a filmek kerülhetnek most figyelme középpontjába. Megnõhet a vágya, hogy újítson valamit környezetében, ruhatárában, ami segít megtörni az egyhangúságot, a monotóniát. Vásároljon bátran valamit, mert mostani választásában, nagy eséllyel, hosszútávon is örömét leli majd!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: