Skorpió

Ha ma párja, vagy esetleg egy vonzó idegen szerelmesen közeledne önhöz, annak ellenére, hogy ideje, vagy energiája nem igazán engedi most, csak türelmesen, kedvesen hárítson, esetleg tegyen ígéretet, vagy egy pozitív megnyilvánulással zárja a körülményekbõl fakadó ellenzõ hozzáállását, nehogy túlságosan lankassza szerelme tárgyának önhöz való hozzáállását. Talán csak estig kell várniuk, s lehet, máris lesz alkalma osztozni majd vele a vágyakozásban...

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Skorpió, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Szűz

Egy egészségesen mûködõ szerelmi kapcsolatban a legjobb, ha az ember sokat ígér és sokat is ad, kedves Szûz, s ön általában mindkettõben élen jár, ma mégis megfeledkezhet egy fontos apróságról, ami némi bonyodalmat okozhat már meglévõ, vagy éppen alakuló kapcsolatában egyaránt. Kutassa fel gyorsan, vajon mit felejthetett el és ne szégyelljen kérdezni, ha magától nem leli a választ!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Szûz, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Ezzel a csillagjeggyel véletlenül se randizz!

Vízöntő

A mai napon alkalma nyílhat szerelmével szót váltani kapcsolatuk bizonyos momentumairól, melyekrõl kiderülhet, hogy egy kicsit talán a vártnál jobban is különbözik véleményük. A lényeg azonban nem is az, hogy az ember a párjával mindig, mindenben egyetértsen, hanem inkább az, hogy mindig megtalálják a közös hangot, s, hogy nyitottak legyenek a kompromisszumra. Törekedjenek erre, kedves Vízöntõ és úgy amúgy pedig élvezzék az életet!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Vízöntõ, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: