Skorpió

Ha ma párja, vagy esetleg egy vonzó idegen szerelmesen közeledne önhöz, annak ellenére, hogy ideje, vagy energiája nem igazán engedi most, csak türelmesen, kedvesen hárítson, esetleg tegyen ígéretet, vagy egy pozitív megnyilvánulással zárja a körülményekbõl fakadó ellenzõ hozzáállását, nehogy túlságosan lankassza szerelme tárgyának önhöz való hozzáállását. Talán csak estig kell várniuk, s lehet, máris lesz alkalma osztozni majd vele a vágyakozásban...

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ez egy izgalmas napnak ígérkezik szellemileg, kedves Skorpió. Ma igazán kielégítheti tudásszomját és a megszerzett információkat azonnal át is ültetheti a gyakorlatba. Rendkívül hatékony napjának pedig az teszi fel a végére a koronát, hogy erõfeszítései valószínûleg anyagilag is megtérülni látszanak.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Egy egészségesen mûködõ szerelmi kapcsolatban a legjobb, ha az ember sokat ígér és sokat is ad, kedves Szûz, s ön általában mindkettõben élen jár, ma mégis megfeledkezhet egy fontos apróságról, ami némi bonyodalmat okozhat már meglévõ, vagy éppen alakuló kapcsolatában egyaránt. Kutassa fel gyorsan, vajon mit felejthetett el és ne szégyelljen kérdezni, ha magától nem leli a választ!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma technikai zûrbe keveredhet, kedves Szûz, ami kihatással lehet anyagi ügyeire is. vigyázzon, megbízhatatlan számítógéppel ma inkább ne próbáljon fontos utalásokat bonyolítani, mert lehet, hogy pont a folyamat közben adja meg magát a gép. Ma kitartása biztosan elõbbre fogja vinni, mint szerencséje, így az is lehet, hogy csak egy jó adag türelemre lesz szüksége, hogy el tudja végezni elektronikus ügyeit.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-10-11

Vízöntő

A mai napon alkalma nyílhat szerelmével szót váltani kapcsolatuk bizonyos momentumairól, melyekrõl kiderülhet, hogy egy kicsit talán a vártnál jobban is különbözik véleményük. A lényeg azonban nem is az, hogy az ember a párjával mindig, mindenben egyetértsen, hanem inkább az, hogy mindig megtalálják a közös hangot, s, hogy nyitottak legyenek a kompromisszumra. Törekedjenek erre, kedves Vízöntõ és úgy amúgy pedig élvezzék az életet!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma szüksége lehet rá, hogy megõrizze higgadtságát, kedves Vízöntõ. Otthoni fáradozásai lehet, hogy egy kellemetlenségnek köszönhetõen hiábavalóvá vállnak, és emiatt igen sokat bosszankodhat. Megpróbálhat segítséget kérni egy illetékes személytõl az ügyben, de sajnos lehet, hogy most nem tud senki sem segíteni és el kell viselnie ezt a kellemetlen, átmeneti állapotot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: