Bak

Ma kifejezetten felfedezõ hangulatban lehet szexuális téren, kedves Bak, ami meglehetõsen merésszé, sõt, egyenesen kihívóvá teheti viselkedését. Bár mindezen nincs semmi szégyellnivaló, azért próbáljon meg bizonyos kereteken belül maradni, különben még egy olyan váratlan helyrõl is kaphat pozitív visszajelzést, ahonnan sohasem akart... Ha párban él, ma mesés éjszaka állhat ön elõtt, amennyiben partnere is osztja szenvedélyét!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Bika

Annak ellenére, hogy határozottan érzi, merre is szeretné, hogy haladjon szerelmi kapcsolata, nehéz lehet most ezt lekommunikálni kedvesével, kiszemeltjével. Egy közeli barátja segítségére lehet az ügy megoldásában, azonban vannak bizonyos részek, melyeket csakis együtt szerelmével lehet képes megvalósítani. Keresse hozzá az utat, s meg fogja találni, csak ne adja fel, kedves Bika!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-20)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Bika, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Csütörtöki Horoszkóp 2020-09-10

Halak

Ma szinte folyamatosan titokzatos, romantikus gondolatai támadhatnak egy illetõvel kapcsolatban, melyeket úgy érzi, ki kell mondania. Ezt azonban csakis akkor tegye, ha a megfelelõ társaságban múlatja idejét, különben most könnyen a visszájára fordulhat a dolog! Legyen kicsit megfontoltabb, kedves Halak!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Ikrek

Szerelmi ügyekben, ma ügyeljen, hogy csak annyira menjen bele valakivel a témába, amennyit még biztosan képes józanésszel kezelni a dolgokat, különben meglehetõsen összekavarhatja, sõt, akár meg is viselheti érzelmileg a mai nap. Törõdjön kicsit ma önmaga kényeztetésével is, kedves Ikrek, az sokat segíthet az ellazulásban, s így a gondolkodásban, mit is akar valójában.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-20)

Ma rengeteg lehetõség közül választhat majd, kedves Ikrek, melyek közül ráadásul, több is nagy sikerrel kecsegtet, így szintje alig lesz majd tétje, melyik utat is választja, ez biztosan az ön napja lesz! Este igyekezzen bevonni mindinkább szeretteit, barátait a sikerébe, akiknek minden bizonnyal sokat köszönhet, hogy idáig eljutott! Fejezze ki irányukba szeretetét és háláját!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: