Rák

Ma, amennyiben szingli, nagy eséllyel újra fellobbanhat önben egy régi láng, kérdés, hogy ez mennyire borítja fel lelki békéjét, s vajon jó, vagy rossz értelemben teszi mindezt? Amennyiben tartós párkapcsolatban él, most valósággal fellegekben érezheti magát, párja egy igen jólesõ mondatától, gesztusától, melynek épp ideje volt már...

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

A mai napon, a verbális kommunikáció, sokkal rosszabban megy majd önnek, mint a testi, kedves Rák, s, ahogy mondani szokás, ne erõltesse, ami nem megy, viszont, hajtson rá arra, ami igen! Öleljen, csókoljon és szeressen, amikor és ahogy csak lehet... Hátha csurran-cseppen majd valami visszafelé is!

Skorpió

Ma igen nagy lendülettel és teljesen újratöltõdve állhat szerelmi életének rendbetétele elõtt, ami egy igen élvezetes feladatnak tûnik! Hallgasson arra, mit súg a szíve, s hamarabb beteljesítheti vágyait, kedves Skorpió, mint azt gondolná!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Meglehet, hogy ma kifejezetten érezheti annak hatását, hogy már megint két végérõl égeti a gyertyát, kedves Skorpió. Nyilvánvaló, hogy a helyes az lenne, ha lassítana és pihenne egy kicsit, de talán úgy gondolja, ez most nem lehetséges. De igen, minden lehetséges, csak akarnia kell! Lépjen ki a mókuskerékbõl!

Heti horoszkóp (január 20-26.) - A következő napokban két dologra tevődik a hangsúly....

Szűz

A mai napon, különösen figyeljen a jelekre, kedves Szûz, melyeket párja közvetít ön felé, ugyanis azok most sok mindent elárulhatnak a kapcsolatuk jelenlegi állapotáról. Bármit is tapasztal, ne engedje ki a kezébõl a dolgok irányítását, s azonnal terelje vissza a helyes vágányra szerelmüket, ha úgy érzi, kicsit is kisiklott valami.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Bármennyire is szeretne koncentrálni a dolgaira, ma egyszerûen, túlságosan bohókás, vagy éppen szerelmes hangulatában lehet ahhoz, hogy ez érdemben sikerüljön is. Ne vegye a szívére, ha nem a mai lesz a leghatékonyabb napja, inkább adja át mielõbb magát az élvezeteknek, kedves Szûz, hátha ott nagyobb sikereket arathat, mint a munka terén!

Vízöntő

Meglehet, hogy ma kénytelen lesz elengedni bizonyos dolgokat szerelmi életében ahhoz, hogy másoknak teret engedhessen, hogy befogadhassa az újat, vagy éppen renoválhassa a régit. Az élet csupa megújulás, kedves Vízöntõ, ez természetes, ne féljen a változástól, vagy éppen változtatni!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Megeshet, hogy ma egy váratlan fordulat, borítja napirendjét, de mielõtt emiatt komolyan idegeskedni kezdene, próbálja meg elõnyös oldaláról nézni a dolgokat. Lehet, hogy nem véletlen, hogy mindez ma történik, sõt, még az is megeshet, hogy éppen azért gördült bizonyos dolgai elé akadály, hogy más, fontosabb dolgok irányába terelje figyelmét!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: