Kos

Ma nagy kihívást jelenthet, hogy visszafogja magát szexuális téren, kedves Kos, ugyanis, különösen erõs vonzalmat érezhet valaki iránt, aki iránt meglehet, hogy nem szabadna. Ha valóban ez a tényállás, akkor akármennyire is hajtják ösztönei, tudatosítsa magában, hogy ez nem helyes és emelkedjen felül érzelmein, bármennyire is nehéz!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma lehet, hogy meg kell birkóznia egy nem várt problémával, mely az otthonát érintheti. Sajnos van úgy, hogy idõrõl idõre elromlanak a dolgok, lehet, hogy a mai nap is bizony tönkremegy valami. Talán nem is baj, hiszen így legalább rákényszerül a cserére.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Ma nem lenne szerencsés megosztania a világgal a szerelmi életében tapasztalt pozitív változásokat, legalábbis részleteiben semmiképp sem, legfõképpen azért, mert megeshet, hogy pont egy ilyen külsõ behatás eredményeként vált instabillá, nem is olyan régen. Kapcsolatuk csakis kettejükre tartozik, s eme hozzáállással a bajok nagy része ki is küszöbölhetõ, így ügyeljenek, hogy a lényeget mindig tartsák meg maguknak, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2022-12-03

Nyilas

Lehet, hogy ez kissé túl konzervatívan hat, ám ma mégis igyekezzen mindinkább önmagába nézni, s vizsgálódni szerelmi életével kapcsolatosan, különösen atekintetben, álmai és vágyai még mindig összhangban vannak-e a realitással. Ez nagyon fontos, hisz néha az ember csak azért érzi boldogtalannak magát, mert egész egyszerûen egy álomképbe szerelmes, nem pedig abba, aki az oldalán áll, s, ha nem egyezik a kettõ, elõbb-utóbb csak nyûglõdés lesz a kapcsolat mindkettejüknek.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Talán észre sem veszi, kedves Nyilas, de az utóbbi idõben egy kicsit kevesebb idõt tudott fordítani családjára, amit bizony õk igencsak megéreztek és hiányolják is önt mindennapjaikból. Érdemes lenne egy kicsit elgondolkodnia azon, hogy idõbeosztásának átcsoportosításával hogyan tudna több idõt tölteni szeretteivel.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ma, néhány meglepõ, ám mégis jólesõ, pozitív visszajelzés által igencsak sokat fejlõdhet önbizalma, ami hamar látszani fog vonzerején is. Rég nem érezhette magát ilyen jó formába, mint most. Használja ki a jó szelet és csábítson, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Mostanában meglehetõsen hullámozhattak érzelmei, kedves Oroszlán, melyet környezete is igen érzékenyen viselt. Most végre tisztázhatja érzéseit szeretteivel, párjával, vagy azokkal, akiket kétségek között hagyott. Ne féljen kimutatni gyakrabban gondolatait, mert ha eltitkolja õket, környezete is nehezebben fogja megérteni hangulatingadozásait.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: