Bak

Amennyiben annyira nem hagyja, hogy rágörcsöljön a dolgokra, azzal nagyban elõsegítheti, hogy kicsit jobban, szerencsésebben alakuljon szerelmi élete, ugyanis, az önmaga által állandósított, stresszes hozzáállása, sokszor nagyban meghiúsíthatja a dolgok kedvezõ végkimenetelét. Álljon pozitívabban a szerelemhez, kedves Bak és higgyen benne, hogy jó vége is lehet!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Fontos dolog a gyõzelem, de most talán már a részvétel is önmagában az, kedves Bak, így, már ebbõl is sokat profitálhat, csak lássa meg a dolgok jó oldalát. A pozitív életszemlélet nem csak jobb kedvre deríti az embert, hanem pozitív életutat, s számos sikert eredményez, megéri hát az embernek eszerint gondolkodnia, ehhez azonban a legnagyobb ellenséget kell legyõznie, legalábbis fejben, méghozzá önmagát!

Bika

Míg általában a szerelmes álmodozás, meglehetõs örömeket okoz önnek, addig a valóságban már sokszor, sokkalta árnyaltabbak és bonyolultabbak a dolgok. Még, ha a kettõ olykor nagyon is különbözik, akkor se feledje el, hogy miért is jó alap a jelen kapcsolata az álmaihoz, az segíthet kicsit pozitívabban látni a dolgokat!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Bika, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-08-29

Ikrek

Bármennyire is igyekszik szem elõtt tartani mások, talán kedvese érdekeit, sose feledkezzen meg róla, hogy szívügyeinek középpontjában talán mégiscsak önmaga áll. Ne keverje a toleranciát a minden elviselésével, a szerelmet a megértéssel, s a szexet a szerelmeskedéssel!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Ikrek! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kos

Ma, amennyiben egy kapcsolati dilemma kerülne terítékre, semmiképpen se elégedjen meg félmegoldásokkal. Üsse addig a vasat, amíg, nem, hogy alapakarata teljesül, de még további pluszokban is sikerül megállapodnia. Kijár már önnek egy kicsit, hogy igaza legyen, annál is inkább, mivel mostanság elég kompromisszumot kötött már!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Kos, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: