Kos

A pihenés és a minél több egymással tölthetõ idõ iránti vágy ma szinte tapintható kedvese és ön között, s ez még mindinkább fokozódhat az elkövetkezendõ napokban. Meglehet, hogy valami különlegesre készül mostanában, aminek már alig várja a végkifejletét. Nyugodjon meg, kedves Kos, hamarosan eljön a várva-várt, nagy pillanat!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma lehet, hogy meg kell birkóznia egy nem várt problémával, mely az otthonát érintheti. Sajnos van úgy, hogy idõrõl idõre elromlanak a dolgok, lehet, hogy a mai nap is bizony tönkremegy valami. Talán nem is baj, hiszen így legalább rákényszerül a cserére.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Bár ma különösen tisztán láthatja, mi az, ami esetleg hiányozhat kapcsolatukból ahhoz, hogy tökéletes legyen, mégsem jut egyrõl a kettõre. Ne kapkodja el a dolgot, kedves Mérleg, a felismerés egy dolog, de elõbb figyelje ki a részleteket is, hogy tudja, mihez, hogyan érdemes hozzányúlnia, hogy a kellõ irányba terelje a változást!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2022-11-11

Nyilas

Akár dolgozik, akár tanul, vagy más egyéb miatt kényszerül távol attól, akit szeret, mint mindig, a fantáziájára most is számíthat, ennek megfelelõen, szüntelenül elkalandozhatnak gondolatai. Estére, annyira felcsigázott lehet ettõl, hogy már alig várhatja, hogy végre egymáséi lehessenek. Napközben, apró jelekkel, pajzán üzenetekkel, csigázza fel kedvesét is, hogy elõmelegítse a sütõt!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Talán észre sem veszi, kedves Nyilas, de az utóbbi idõben egy kicsit kevesebb idõt tudott fordítani családjára, amit bizony õk igencsak megéreztek és hiányolják is önt mindennapjaikból. Érdemes lenne egy kicsit elgondolkodnia azon, hogy idõbeosztásának átcsoportosításával hogyan tudna több idõt tölteni szeretteivel.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Bár néhány konkrét terve már lehet a mai napra, most könnyen lehet, hogy, a más dolgokkal való összeegyeztethetetlenség miatt, borul minden. Ha így adódna, kedves Oroszlán, hagyja a csudába az egészet, s menjen át spontánba, ki tudja, talán még jobban is jönnek össze s dolgok, mint eredetileg tervezte!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Mostanában meglehetõsen hullámozhattak érzelmei, kedves Oroszlán, melyet környezete is igen érzékenyen viselt. Most végre tisztázhatja érzéseit szeretteivel, párjával, vagy azokkal, akiket kétségek között hagyott. Ne féljen kimutatni gyakrabban gondolatait, mert ha eltitkolja õket, környezete is nehezebben fogja megérteni hangulatingadozásait.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: