Bak

A jövõ helyett, kicsit érdemes ma inkább a szerelmi élete jelenére koncentrálnia, ugyanis nagy események zajlanak a háttérben, melyeket talán észre sem vett ez idáig, pedig sok múlhat rajtuk! Derítse fel, mi történik, s tereljen mindent a kívánt irányba, nehogy a hirtelen támadt, ösztönös reakcióktól félrecsússzon bármi is. Legyen résen, kedves Bak!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Aggodalommal tölthetik el ma bizonyos pénzügyeivel kapcsolatos kérdések, melyekre, egyelõre még nem sikerült megadnia a választ. Igyekezzen egy precedencia-sorrendet felállítani, kedves Bak, s egyszerûen kiszanálni a lista végén elhelyezkedõ költségeket, hogy a legfontosabbakra átcsoportosíthasson. Mihelyt kész a lista, meg fog könnyebbülni!

Bika

Ma kissé idegesnek, vagy épen félénknek tûnhet, ami felhívhatja önre a figyelmét egy olyas valakinek, aki iránt bizony ön sem közömbös. Engedje szabadon lányos zavarát, piruljon, hebegjen-habogjon, ugyanis most éppen ez hozhatja meg a sikert!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Ma, kissé ideges lehet amiatt, hogy egyesek igencsak feltartják aktuális teendõiben. Igyekezzen némi újraszervezéssel áthidalni a problémát, s, ha ez nem megy, akkor feltétlen kérjen segítséget, hogy mindenképpen végezhessen a mai tervezettel. Türelem és mély levegõ, kedves Bika!

Halak

Míg általában, joggal hagyatkozhat intuícióira, megérzéseire, amennyiben egy kapcsolati problémával találja magát szemben, ma ez kevés lehet, így érdemes segítségül hívni puszta logikáját is a helyzet megoldásához. Legyen türelmes, s összpontosítson a problémára, akkor hamarabb sikerülhet a hátuk mögött hagyni, a jöhet a lényeg, az a bizonyos, hamisítatlan, békülõs szex! Miért ne, kedves Halak, ami jó, az jó!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Ma történhet valami olyan dolog a nap folyamán, ami egy régi, kellemetlen eseményt idézhet fel a múltjából és ez felzaklathatja. Ez az érzés az egész napját befeketítheti, de mielõtt tönkremenne ezért a nap, gondolja át, hogy biztosan teret enged-e egy régi bosszúságnak a mai napja tönkretételében is? Ha nem, akkor rögvest felejtse is el ezt a szörnyû emléket és koncentráljon az életében lévõ pozitív dolgokra.

Ikrek

Ma meglehetõsen nyugodt napnak nézhet elébe, kedves Ikrek, már legalábbis a szerelmi életét illetõen. Amennyiben szingli, ez nem valami jó hír, hacsak nem élvezi a szabadságot, ha viszont párban él, a mai egy tökéletes alkalom arra, hogy kicsit felhõtlenül együtt legyen, kikapcsolódjon szerelmével. Tegyen így!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Bizonyos technikai problémák akadályozhatják tervei megvalósítását, feladatainak elvégzését, ami igencsak frusztráló lehet. Ne várjon sokáig a csodára, kedves Ikrek, vegye fel a kesztyût! Ha kell, menjen gyalog, ha szükséges, kölcsön többet, vagy, ha éppen az segít, túlórázzon. A most hozott áldozat hamarosan meghozza gyümölcsét!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: