Kos

Megeshet, hogy míg a nap folyamán, kissé eseménytelenül telik az idõ, estére aztán egyre inkább bemelegedhet, s nagy eséllyel, néhány igen romantikus, erotikában gazdag pillanatra is lehet számítani. Mielõbb kezdjen el ráhangolódni a dologra, kedves Kos, hogy növelje a megvalósulás esélyét!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Megeshet, hogy visszautasítást kap egy baráti találkozót illetõen, s ettõl kicsit szomorúnak érezheti magát, ám jusson eszébe, ez nem önnek szól, kedves Kos, csupán csak rossz az idõzítés. Hamarosan próbálkozzon újra! Addig is, keressen magának más társaságot, ha egy kis kikapcsolódásra vágyik.

Mérleg

Ma ahhoz, hogy közös életük egyensúlyba kerüljön/maradjon, alkalmasint érdemes lehet fejben összegyûjteni, majd egy kiadós párbeszéd során tisztázni a mostanában felmerült, kisebb nagyobb nézeteltéréseiket kedvesével. Ne hagyják abba a dialógust, amíg mindketten nem lesznek maximálisan elégedettek az eredménnyel. Ezt követõen, jöhetne egy kis ünneplés, s talán a békülés élvezetes része is...

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Annak ellenére, hogy ön általában szorgalmas és motivált, ma hatalmába kerítheti a lustaság, vagy egyszerûen csak a kedvetlenség, s ezt nehezen viselheti. Ne hajszolja magát, fogadja el, hogy nem lehet mindig, mindenki tökéletes, így ön sem, kedves Mérleg. Álljon helyt, amennyire okvetlen szükséges, aztán menjen haza és pihenje ki magát.

Ez az 5 csillagjegy a leghajlamosabb a hűtlenségre

Nyilas

Talán egy régebbi szerelmi dilemma, amirõl már azt hitte, a múlté, ma mégis visszaköszönve, kisebb, nagyobb vitákat, veszekedéseket generálhat ön és kedvese között. Ha már a múltból jött a démon, esetleg ellenszere is ott rejtõzhet. Találja meg, kedves Nyilas, s ez úttal gyõzze le, örökre!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Számos kérdés merülhet fel ma önben, melyek megválaszolása nem is olyan egyszerû, mint amilyennek elsõre látszik. Ha máshogy nem megy, próbálja meg valahol elkapni a fonalat, s, ha kell, fordított logikával felgöngyölíteni a lehetséges válaszokat!

Oroszlán

Ma, bármennyire is akar, annál inkább frusztrálhatja, mások, látszólag rideg, tárgyilagos, már-már szenvedélymentes hozzáállása a szerelemhez. Amennyiben párján tapasztalná ezt, úgy ne vegye magára, nincs önnel semmi baj, egyszerûen csak talán most túl sok mindenre kell koncentrálnia egyszerre, s ezért nem képes érdemi figyelmet fordítani kapcsolatukra. Legyen megértõ, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Nagyon fontos, hogy ma teljes egészében objektív tudjon maradni egy vitás kérdésben, még akkor is, ha szíve igencsak húzza valamelyik irányba. Mivel most sok múlhat szavain, csakis azt mondja, ami a helyes, ne azt, amit érzelmei diktálnak, vagy más hallani szeretne. Merjen meghozni egy nehéz döntést, ha kell, kedves Oroszlán!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: