Rák

Ma, ha nem is értenek valamiben egyet kedvesével, semmiképpen se hagyja, hogy elmélyüljön egy kisebb konfliktusuk, inkább hagyja rá a dolgokat a béke kedvéért. Biztosan van izgalmasabb dolog is kapcsolatukban, mint, a kinek van igaza játék, inkább térjenek rá hamar arra, kedves Rák!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Könnyen szembesülhet ma egy olyas valamivel, ami homlokegyenest ellent mond értékrendjének. Ha nem is képes azonosulni azzal, amit mondanak, vagy kérnek öntõl, igyekezzen mégis idomulni valamelyest az új helyzethez, mert, ha nem így tesz, azzal most csak a maga életét nehezítheti meg.

Skorpió

Ma szükséges lehet a teljes harmóniához és kielégültséghez megtalálnia azt az érzékeny egyensúlyt, amikor még nem sok párjának, de már éppen elegendõ ahhoz, hogy elérje célját, kielégítse vágyait! Ne feledje az õsi bölcsességet: minél jobban élvezni partnere az önnel töltött perceket, annál jobban fogja ön is, kedves Skorpió!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Ma temérdek dolog kavaroghat a fejébe, egyszerre egy csomó mindent csinálna, de valahogy, semmibe sem bír érdemben haladni. Ráadásképpen, ma egy olyan eseményen is részt kellhet vennie, melyhez végkép nincs most hangulata. Élje túl valahogy a mai napot, kedves Skorpió, remélhetõleg a holnap már szerencsésebben alakul majd.

Az alábbi 5 csillagjegy számára szomorúan indul a nyár!

Szűz

Jó érzés, amikor minden a helyére kerül szerelmi téren, kedves Szûz, s ebben az érzésben ma jócskán része is lehet! Élvezze ki a mai tökéletes egyezést, s ha esetleg mégis, néhány apróság belerondítana a képbe, hessegesse el õket jókedvvel és humorral, mintsem beleálljon ma bármibe is, valójában lényegtelen dolgokra pazarolva az együtt töltött perceket...

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Bár, ön általában igen elõrelátó, kedves Szûz, mégis, mintha ma valahogy sehogy sem akarnának tisztulni a szeme elõtt a dolgok. Ennek megfelelõen, inkább halasszon minden döntést máskorra, amit csak lehet, nehogy aztán késõbb magyarázkodni kényszerüljön valamiért.

Vízöntő

Ha úgy érzékeli, elég bizalommal vannak egymás iránt, s a szerelem sem hiányzik párkapcsolatukból, ma igazán boldog, meghitt perceket tölthetnek együtt, ha azonban úgy érzi, valami még hiányzik, a mai napon nyílhat néhány remek alkalom megbeszélni mindent, s ez által megteremteni egy bizalmi alapot a jövõre nézve. Vitassák meg, hogyan tovább, kedves Vízöntõ, mert ma szinte biztos a siker!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Rengeteg munkája volt az utóbbi napokban, kedves Vízöntõ és ez meg is látszik amikor tükörbe néz. Bizony a hosszútávú fáradtság otthagyta nyomait az arcán is. Azért semmiképpen ne essen kétségbe, nem marad ez így örökre, azonban most egy kicsit lazítson. Megérdemel némi kényeztetést. Sétáljon egyet, vegyen néhány új ruhát, nézzen meg egy filmet, szánjon egy kis idõt önmagára is, s meglátja hipp-hopp a régi önmaga lesz. Kitartás!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: