Bak

Ma, szinte nehezére eshet logikusan gondolkodni, annyira megkavarhatja fejét a szerelem, a szenvedély! Adja át magát érzéseinek, s tegye magát szabaddá mielõbb, hogy azzal lehessen, akit szeret, ha már úgyis csak felé járnak gondolatai. Ha ez most lehetetlen, valósággal szenvedhet a hiányától... Legyen erõs, kedves Bak, s bírja ki valahogy, ameddig szükséges, talán a holnap már könnyebb lesz.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

A mai nap érdemes minél nagyobb hangsúlyt fektetnie arra, kedves Bak, hogy kellõen alapos legyen, s minél inkább megalapozott következtetésekre építse a továbbhaladását, különben az egész munkálkodása kártyavárként omolhat össze, ha könnyelmûsködik. Amúgy sem érezné magát jól, ha fél munkákat adna ki a kezébõl, hiszen lételeme a precizitás!

Bika

Annak ellenére, hogy ma meghozott, talán egy fontos döntést szerelmi életével kapcsolatban, erõs ellenállásba ütközhet a megvalósítás terén, így nem biztos, hogy úgy is sikerül véghezvinnie a dolgot, ahogy azt eredetileg eltervezte. Ne érezze kudarcnak, ha így alakul a helyzet, kedves Bika, inkább feküdjön rá újra, hogyan tudna pontot tenni az ügy végére valahogy mégis.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

A munka terén ma minden a legjobb úton haladhat, így hamarosan, egy kis pluszra is számíthat, ugyanakkor addig is, igyekezzen megtartani az anyagiak terén a mostanában beállt harmóniát, mert ma könnyen kibillenhet az egyensúlyból, ha nem vigyáz. Várja meg, amíg beérkezik egy összeg, mielõtt azt elköltené!

Napi horoszkóp március  10. kedd – az Ikrek új lehetőséget kap,a Szüzet nagy változás éri, a Bakot bántani fogják!...

Halak

Ma meglehetõsen féltékeny lehet valakire, akivel kapcsolatban azt érzi, igyekszik párja bizalmába férkõzni, vagy éppen, ugyanabba szerelmes, akit ön épp el akar csábítani. Ne pazarolja energiáit a közvetlen harcra, kedves Halak, inkább legyen bölcs, s figyelje meg, vajon szerelme tárgya mit kezd a helyzettel, abból most sok minden kiderülhet!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

Amennyiben ma egy vitás szituációba keveredik, úgy meglehet, kedves Halak, hogy egyáltalán nem lesz könnyû dolga, ugyanis érzelmileg is érintet, s ezért elfogult lehet az ügyben. A legjobb, amit tehet, ha inkább nem foglal állást a vitában, vagy, ha mégis muszáj, azt is csak igen finoman, békítõ jelleggel, pro-kontra érvekkel teszi. Legyen minél diplomatikusabb!

Ikrek

Ne akarja köríteni a dolgokat ma semmivel, a legjegyszerûbb az, ha inkább õszintén elmond mindent, úgy, ahogy van. Kedvese most nem csak õszinteségét, hanem szókimondását is díjazhatja. Ez a legjobb módja annak, hogy végre tiszta vizet öntsenek a pohárba!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

Meglehet, hogy ma egy szakmai döntés elõtt áll, kedves Ikrek, vagy éppen, munkahelyváltáson, esetleg egy saját üzlet beindításán gondolkodik, s ez teljesen lekötheti energiáit, figyelmét, mégsem megy egyszerûen a dolog. Ha más nem, készítsen egy pro-kontra listát és szisztematikusan vegye sorra, mit nyerhet, és mit veszíthet, ha végül leteszi egy adott verzió mellett a voksát. Vegye figyelembe a magánéleti tényezõket is!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: