Rák

Egy ideiglenes dráma a szerelmi kapcsolatában, ma patthelyzethez vezethet, ami nem is igen látszik feloldódni, amíg ön nem enged. Az is megoldás lehet, ha nem kertel, vagy finomkodik, hanem csak egyszerûen kiönti szívét, s akkor párja most nagy eséllyel ugyanezt teszi majd, s hamar, újra oldódik önök között a légkör.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Rák, ma szívesen tölteni idejét inkább párjával, mintsem munkahelyén. Titokban talán reménykedik is abban, hogy kedvese meglepi és elrabolja kötelezettségei elõl. Sajnos azonban õ lehet, hogy ma egészen más dolgokra koncentrál, s ez kihathat estéjükre is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ma egy igen trükkös szerelmi helyzet alakulhat ki ön és szerelme tárgya között, amely természetesen, különleges bánásmódot is igényelhet. Ennek megfelelõen, ma ne kérdések feltevésében gondolkodjon, kedves Skorpió, hanem egyszerûen csak szemlélõdjön figyelmesen, s hamar megkaphatja a választ, amit keresett!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Így alakul a szerelmi életed Áprilisban a csillagjegyed szerint. - 3 csillagjegyre igaz szerelem vár

Szűz

Ma legyen mindenképpen elõvigyázatos, kedves Szûz, ha esetleg egy szerelmi civakodásba bonyolódna, ugyanis, ha nem vigyáz, a szenvedély hevében, könnyen elragadhatják érzelmei, s ez által még valami olyat talál mondani, amit nem is szeretett volna. Maradjon kimért és tárgyilagos, ahogy mindig, még, ha most ez nehezebben is megy a szokásosnál.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Szûz, ha arra vágyik, hogy otthona elképzelései fényében díszelegjen, bizony ki kell tisztítania alaposan mindent, a pincétõl a padlásig. Lehet, hogy a takarítás közben fény derül pár felújítandó dologra is, amit egyúttal el is végezhet. Jó móka kerekedhet a napból, fõként ha barátai is besegítenek az átalakításba. Jó munkát!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Szerelmi partnere ma meglehet, hogy puszta figyelmetlenségébõl fakadóan, akkor is zavarhatja, amikor nagyon elfoglalt, s éppen nincs itt az ideje az ilyesminek. Amennyiben megpróbálja letörni, az amúgy imponáló lelkesedését ön iránt, könnyen ünneprontóvá válhat, ezért inkább próbálja kedvesen és türelemmel rávezetni, hogy egy kicsit késõbb térjenek vissza arra, amit szeretne, hogy nyugodt körülmények között élvezhessék együtt az életet!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Gondolta már azt valamelyik barátjáról, hogy bárcsak többet érezne ön iránt, mint barátság? Ma teljesülhet vágya, mert egy közeli ismerõsérõl kiderülhet, bizony többet érez ön iránt, mint az ön gondolta volna. Azonban a valóság, sokszor kevésbé érdekes, mint a fantázia, ami igaz lehet a mostani szituációra is.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: