Rák

A mai napon szükséges lehet megpróbálnia megvédeni a szívét bizonyos sérülésektõl, melyek most a szerelem irányából fenyegetik. Ne legyen elfogult és fõleg, semmiképp se hagyja, hogy játszanak az érzéseivel! Álljon a sarkára és ítéljen el minden efféle próbálkozást, még, ha fáj is bizonyos dolgokat kimondania...

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben szingli, kedves Rák, ma, meglehetõsen érdekes körülmények között, megismerhet egy személyt, aki vonzó, intelligens, szabad szellemû, ráadásul, mintha az elsõ perctõl kezdve, oda lenne önért. Meglehetõsen veszélyes kombó, így ne haladjon túl gyorsan, mert azzal nem csak egy törött szívet kockáztat, hanem a sikert is azzal, hogy lerohanja. Legyen türelmes és hagyja, hogy csak úgy, spontán szövõdjön az új szerelem!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Nem feltétlenül baj, ha nem látja be tisztán jelenlegi kapcsolata közös jövõjét, sõt! A szerelemben semmi sem biztos, ráadásul, ha félti szerelmüket, az még motivál is lehet, hogy arra törekedjen, minél boldogabb lehessen kedvese, s, mint az köztudott, ön aztán érzi is, hogy hogyan kell igazán boldoggá tenni valakit...

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

7 dolog, amit csak a Rákok érthetnek

Szűz

Meglehet, hogy alig várja, hogy végre egy fontos mérföldkõhöz érjen kapcsolata, ma mégis inkább az ellenkezõ irányba látszódnak elmozdulni a dolgok, s ez megijesztheti. Ne aggódjon, kedves Szûz, ez csak átmeneti akadály, ráadásul, nincs is különösebb ok siettetni bármit is. Mindennek eljön a maga ideje, addig is legyen még egy kis türelemmel!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma kifejezetten romantikus, bensõséges hangulatra vágyhat, így különösen nehezen viselheti az olyan külsõ behatásokat, melyek megzavarhatják, vagy egyenesen ellehetetlenítik, hogy otthon, nyugodt körülmények között, kedvesével, vagy akár csak egyedül lehessen. Sebaj, kedves Szûz, talán majd egy másik alkalommal, addig is kitartás és fel a fejjel!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Esze és logikája általában kifogástalanul mûködik, még, ha éppen szerelmes is valakibe, kedves Vízöntõ, most azonban cserbe hagyhatja mindkettõ, ösztönei ugyanis annyira átvehetik ön felett az uralmat, hogy szinte képtelen lesz leplezni a vonzalmát szíve választottja iránt. Ez van, törõdjön bele, s csináljon valami õrültséget, ha úgy érzi, nem bírja tovább!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma, akármennyire is szétszórt legyen, talán még sohasem érezte magát ennyire összeszedettnek és magabiztosnak valamiben! Ha ennyire nyilvánvaló, kedves Vízöntõ, mi lenne a legjobb lépés, kár pazarolni, holmi, nem túl ideálisnak tetszõ körülmények miatt, az idejét. Lépjen, amíg nagy a lelkesedés és megvan a hajlandóság is önben, hogy meglépje, amit meg kell lépnie!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: