Bak

Egyre inkább azt érezheti, hogy nehéz kezelnie csábító, romantikus vágyait, melyektõl hajtva, ma fejest ugorhat egy provokatív szituációba! Mielõtt azonban teljesen elveszítené a fejét, gondoljon bele, kedves Bak, mi-mindent vehet ezzel a nyakába, mi lehet ennek a következménye? Késõbb még hálás lehet magának, hogy eme kissé lankaszt, fogós, ám jogos kérdéseket ma feltette!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

A mai nap érdemes minél nagyobb hangsúlyt fektetnie arra, kedves Bak, hogy kellõen alapos legyen, s minél inkább megalapozott következtetésekre építse a továbbhaladását, különben az egész munkálkodása kártyavárként omolhat össze, ha könnyelmûsködik. Amúgy sem érezné magát jól, ha fél munkákat adna ki a kezébõl, hiszen lételeme a precizitás!

Bika

Amennyiben ma sikerül hamar letudnia a kötelezõket, vagy legalábbis azon teendõit, melyek nagyobb koncentrációt igényelnek, akkor délutánra már egészen szerelmes hangulatba jöhet! Ez azért is jó hír most, kedves Bika, ugyanis, a csillagok is rendkívül szerencsés végkimenetelt jósolnak a szerelemben, így kedvese, sõt, talán még akár csak kiszemeltje is nagy hajlandóságot mutathat összebújni önnel, ami egyenesen egy õrjítõ és erotikus éjszakába torkollhat!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

A munka terén ma minden a legjobb úton haladhat, így hamarosan, egy kis pluszra is számíthat, ugyanakkor addig is, igyekezzen megtartani az anyagiak terén a mostanában beállt harmóniát, mert ma könnyen kibillenhet az egyensúlyból, ha nem vigyáz. Várja meg, amíg beérkezik egy összeg, mielõtt azt elköltené!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-03-25

Halak

Akármirõl is legyen szó, ma mindent kicsit felnagyíthat magában. Ez jó hír, amennyiben egy nagyon megkapó beszélgetésrõl, vagy egy kiadós szeretkezésrõl van szó, ugyanakkor, ha viszont összekapnának valamin, már nem éppen jó, ha hajlamos túlzásokba esni. Terelje szépen az elsõ verzió irányába az eseményeket és élvezzen ki minden együtt töltött percet, kedves Halak!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

Amennyiben ma egy vitás szituációba keveredik, úgy meglehet, kedves Halak, hogy egyáltalán nem lesz könnyû dolga, ugyanis érzelmileg is érintet, s ezért elfogult lehet az ügyben. A legjobb, amit tehet, ha inkább nem foglal állást a vitában, vagy, ha mégis muszáj, azt is csak igen finoman, békítõ jelleggel, pro-kontra érvekkel teszi. Legyen minél diplomatikusabb!

Ikrek

Egy része ma kifejezetten gyengédségre és szeretetre vágyhat valakitõl, aki felé azonban, talán nem meri kifejezni õszinte érzéseit, félve az elutasítástól. Bármennyire is aggodalommal telne meg szíve, a jutalom minden kockázatot elhalványíthat, így érdemes lenne mégis egy próbát tennie! Higgyen benne, hogy sikerül, kedves Ikrek, s akkor fog is! Bátorság!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

Meglehet, hogy ma egy szakmai döntés elõtt áll, kedves Ikrek, vagy éppen, munkahelyváltáson, esetleg egy saját üzlet beindításán gondolkodik, s ez teljesen lekötheti energiáit, figyelmét, mégsem megy egyszerûen a dolog. Ha más nem, készítsen egy pro-kontra listát és szisztematikusan vegye sorra, mit nyerhet, és mit veszíthet, ha végül leteszi egy adott verzió mellett a voksát. Vegye figyelembe a magánéleti tényezõket is!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: