Rák

Kissé ellentétes érzések kavaroghatnak önben szíve választottjával kapcsolatban, talán valamivel megbántotta önt, esetleg félreérthetõen viselkedik, vagy éppen, bizonyos dolgokat mintha nem lenne hajlandó észrevenni. Akármennyire is meg van minden oka, hogy nehezteljen rá, mégis próbálja türelemmel kezelni a helyzetet, hisz, idõnként mindenkivel megesik, hogy megbotlik.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Kedves Rák, ma szívesen tölteni idejét inkább párjával, mintsem munkahelyén. Titokban talán reménykedik is abban, hogy kedvese meglepi és elrabolja kötelezettségei elõl. Sajnos azonban õ lehet, hogy ma egészen más dolgokra koncentrál, s ez kihathat estéjükre is.

Skorpió

Ma kissé bosszanthatja párja esetleges kényeskedése, ám, ahogy egyre inkább közeledik az este, annál inkább enyhülhet a feszültség, s, ha addig nem kerül sor keményebb szóváltásra önök között, hamar újra közelebb kerülhetnek majd egymáshoz. Addig is, ne vegye zokon az ilyen kissé túl érzékeny viselkedést, kedves Skorpió, hisz mindenkinek lehet rossz napja...

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-07-04 - A mai nap a kapcsolati megújulásról, talán egy új kezdetrõl szól majd...

Szűz

A mai egy kifejezetten vidám és érzelem gazdag napnak ígérkezik, kedves Szûz, amikor is, juthat elég idejük és energiájuk kedvesével arra, hogy érdemben megéljék szerelmüket, lelki és testi értelemben egyaránt. Használják ki az alkalmat, bújjanak szorosan össze és élvezzék az életet!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Kedves Szûz, ha arra vágyik, hogy otthona elképzelései fényében díszelegjen, bizony ki kell tisztítania alaposan mindent, a pincétõl a padlásig. Lehet, hogy a takarítás közben fény derül pár felújítandó dologra is, amit egyúttal el is végezhet. Jó móka kerekedhet a napból, fõként ha barátai is besegítenek az átalakításba. Jó munkát!

Vízöntő

Ma valami igazán különleges szerelmi élményben lehet része, amennyiben akad a közelében olyan alkalmas partner, aki kellõképpen kreatív ahhoz, hogy valódi meglepetést, örömet tudjon okozni önnek. Ha nincs: használja a fantáziáját! Hátha tehet önmaga is a jó ügyért valamit...

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Gondolta már azt valamelyik barátjáról, hogy bárcsak többet érezne ön iránt, mint barátság? Ma teljesülhet vágya, mert egy közeli ismerõsérõl kiderülhet, bizony többet érez ön iránt, mint az ön gondolta volna. Azonban a valóság, sokszor kevésbé érdekes, mint a fantázia, ami igaz lehet a mostani szituációra is.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: