Rák

Ma történhet valami, kedves Rák, ami nagyban megnövelheti szerelmi téren az önbizalmát, s ez jólesõ érzéssel töltheti el. Ezen felbuzdulva, határozza el magát, s törekedjen arra, hogy ne is veszítse el határozottságát, még akkor sem, ha a mainak éppen az ellenkezõje történik, hisz csak az számít igazán, hogy szerelme úgy szereti, ahogy van!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

A mai napon, a verbális kommunikáció, sokkal rosszabban megy majd önnek, mint a testi, kedves Rák, s, ahogy mondani szokás, ne erõltesse, ami nem megy, viszont, hajtson rá arra, ami igen! Öleljen, csókoljon és szeressen, amikor és ahogy csak lehet... Hátha csurran-cseppen majd valami visszafelé is!

Skorpió

Ma rendkívül jól sikerülhet meglovagolnia a szerelem hullámait, kedves Skorpió, dobjon bármit is az élet, párja pedig, kifejezetten örömét lelheti abban, hogy olyan rugalmasan áll ma mindenhez. Ne is foglalkozzon semmivel, csak élvezzen minden pillanatot, amit vele tölthet!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Meglehet, hogy ma kifejezetten érezheti annak hatását, hogy már megint két végérõl égeti a gyertyát, kedves Skorpió. Nyilvánvaló, hogy a helyes az lenne, ha lassítana és pihenne egy kicsit, de talán úgy gondolja, ez most nem lehetséges. De igen, minden lehetséges, csak akarnia kell! Lépjen ki a mókuskerékbõl!

Ezeket a dolgokat engedd el a csillagjegyed alapján, hogy csodálatosan induljon a november!

Szűz

Ma igencsak szükségét érezheti párja szeretetének, gyengédségének, törõdésének, amit most nagy eséllyel meg is kap majd tõle. Csak arra az egyre figyeljen, kedves Szûz, hogy ne illesse rögvest kritikával, ha elsõre éppen nem úgy találja el a dolgokat, mint ahogy azt ön elképzelte, mert az nagyban a kedvét szegheti. Legyen türelmes és lazuljon el, élvezve azt, ami van, s higgye el, lesz az még jobb is!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Bármennyire is szeretne koncentrálni a dolgaira, ma egyszerûen, túlságosan bohókás, vagy éppen szerelmes hangulatában lehet ahhoz, hogy ez érdemben sikerüljön is. Ne vegye a szívére, ha nem a mai lesz a leghatékonyabb napja, inkább adja át mielõbb magát az élvezeteknek, kedves Szûz, hátha ott nagyobb sikereket arathat, mint a munka terén!

Vízöntő

Bár kétségtelen, hogy nem mindig szereti kiadni a kezébõl a stafétabotot, ma mégis meglehet, hogy ez a legjobb döntés. Ha hagyja, hogy kedvese elképzelései érvényesüljenek, meglehet, hogy eleinte fura, de végül mégis csodás dolgokat élhetnek meg együtt. Bízza rá magát egy kicsit, kedves Vízöntõ!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Megeshet, hogy ma egy váratlan fordulat, borítja napirendjét, de mielõtt emiatt komolyan idegeskedni kezdene, próbálja meg elõnyös oldaláról nézni a dolgokat. Lehet, hogy nem véletlen, hogy mindez ma történik, sõt, még az is megeshet, hogy éppen azért gördült bizonyos dolgai elé akadály, hogy más, fontosabb dolgok irányába terelje figyelmét!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: