Kos

Ma kifejezetten vágyhat arra, kedves Kos, hogy egy kicsit több magánélete legyen, ám, hogy ez most mennyire is fog sikerülni, az nagyban múlhat azon, mennyire lovallja bele magát egyéb teendõibe, vagy éppen, mennyire vállalja túl magát. Egyiket se tegye, akkor találhat módot arra, hogy azzal lehessen egy kicsit intim körülmények között, akit annyira szeret...

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-24)

Felfigyelhet ma egy, a környezetében tevékenykedõ valakire, akitõl úgy érzi, igencsak sokat tanulhatna. Környékezze meg, keresse a társaságát, s meglátja, hamarosan, valóban több tapasztalatra, tudásra is szert tehet általa! Az okos ember nem vetélkedik, hanem szövetkezik, hisz tudja, együtt, könnyebb!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Meglehet, hogy ma kissé nehezen tudja túltenni magát valamin, amit kedvese mond, vagy tesz, mégis érdemes lenne hamar felednie a történteket. Ha valami fáj, de megbocsátunk, akkor jobb hamar újra visszazökkeni az eredeti kerékvágásba, hogy legyen is érdemi foganatja a dolognak, ha viszont erre képtelenek vagyunk valami miatt, akkor talán nem is lett volna szabad megbocsátanunk...

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-24)

Ma kissé pipa lehet amiatt, hogy valahogy semmi sem úgy akar sikerülni, ahogyan eltervezte. Ha képtelen úrrá lenni a helyzeten, inkább hagyja az egészet, kedves Mérleg, nehogy teljesen feleslegesen pazarolja energiáit. Szükség lehet még azokra az élet más területein is!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3 csillagjegy, aki nem túl szerencsés a szerelemben és a házasságban. Te köztük vagy?

Nyilas

Néha nagyon jót tud tenni az embernek, ha nem csak kedvese vágyait igyekszik beteljesíteni, hanem a magáéit is! Gondolja el, kedves Nyilas, hogy mit szeretne, mire is vágyik igazán, s igyekezzen ma úgy alakítani a dolgokat, hogy el is érje, amit akar!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-24)

Ma nagy eséllyel összehozhatja az élet egy, a szívének kedves valakivel, akivel nagyon jó érzés lesz majd újra találkozni, beszélgetni. Ha teheti, szakítson rá idõt, hogy bõvebben is kitárgyalják az elmúltakat, s, hogy a viszontlátás örömére, jusson idejük koccintani is egyet!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Amennyiben sikerül ma megfeledkeznie néhány apróságról, ami esetleg ronthatja az összképet, akkor jelenlegi kedvesével most nagy és intim mélységekig juthatnak el együtt. Persze, az is elõfordulhat, hogy õ esetleg ehhez nem éppen partner most, ám akkor se csüggedjen, kedves Oroszlán, hiszen legalább a gesztust, biztosan értékelni fogja, ami már fél siker!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-24)

Igyekezzen ma minél több forrásból, minél gyakrabban informálódni, kedves Oroszlán, ugyanis nagy kára származhat most abból, ha nem értesül valamirõl idõben. Ha mégis lemaradna valamirõl, ne próbálja meg szépíteni a dolgot, s vállalja be, hogy bizony elkerülte a figyelmét egy fontos dolog. A legrövidebb út az egyenes!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: