Kos

A mai nap ideálisnak ígérkezik a flörtölésre, amennyiben növelni szeretné, szerelmi életében az izgalom faktort, kedves Kos! Ugyanakkor, amennyiben tartós kapcsolatban él, fontos betartani a határokat, még, ha annyira jól is esik önbecsülésének a dolog, ha azonban szingli, nos, a ami nap biztosan nem ér majd unalmas véget!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma egy nagyon jó ötlete támadhat valamivel kapcsolatban, amit érdemes lenne esetleg, ha csak körvonalakban is, de lejegyeznie, mielõtt teljesen kiverik a fejébõl. Annál is inkább, mivel, volumenébõl fakadóan, tekintélyesebb mennyiségû idõt is igénybe vehet a kidolgozása, így jobb, ha mindig kéznél lesz a jövõben az alap.

Mérleg

Ma érheti egyaránt hideg és meleg is szerelmi téren, kedves Mérleg, azonban fontos, hogy ettõl ne instabilizálódjon lelkileg, különben még a végén akár egy komolyabb konfliktusra is sor kerülhet ön és kedvese között! Legyen türelmes szerelmével, s ne a jelent, hanem inkább a nagy általánosságot, annak is a jó részét próbálja nézni, hiszen nem véletlenül kötöttek ki egymás mellett!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma egy meghívást kaphat egy eseményre, melyen most nem sok kedve lehet részt venni, viszont az mindenképpen jót tenni egy érdekeltségének, vagy karrierjének. Mennyire fontos most a szakmai fejlõdés és egyáltalán az ez irányú kapcsolatok? Gondolja végig eme kérdést, s csak akkor menjen, ha tényleg nagyon muszáj, kedves Mérleg.

így leplezi le egyetlen csók a csillagjegyeket

Nyilas

Ha ma igazán jól akarja érezni magát szerelmi téren, kedves Niylas, akkor a legjobb, ha nem tervez elõre semmit, csak egyszerûen elengedi magát, s hagyja, hogy csak úgy, megtörténjenek a dolgok. Legyen szikla, s hagyja, hogy selymesen símogassa a víz!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Szinte felesleges próbálkozásnak tûnhet, hogy kiismerje magát a környezetén, annyira gyorsan változhatnak ön körül a dolgok, így ne is pazarolja ilyesmire az idejét, kedves Nyilas! Fantáziáljon arról, amirõl szeretne, tegye a dolgát, míg le nem telik az idõ, aztán, immáron szabaddá válva, foglalkozzon azzal, akivel/amivel igazán szeretne...

Oroszlán

Esetleges makacskodása miatt, ma könnyen szóváltásba keveredhet kedvesével, ami szinte egész napra megfagyaszthatja önök körül a levegõt, tartós fejtörést okozva mindkettejüknek, azonban van mindennek egy jó oldala is! Ha estig képesek meglágyítani a szívüket a másik irányába, akkor a napközben felhalmozódott feszültség, elképesztõen élvezetes, szerelmes lepedõakrobatika formájába oszolhat semmivé a csillagok alatt...

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Még, ha most egy kicsit több idõt és energiát is vesz igénybe, mindenképpen igyekezzen végezni egy projekttel, mielõtt átadná magát a pihenésnek, ugyanis, csak akkor fogja tudni igazán elengedni magát, ha sikerül megvalósítania, amit szeretett volna. Tartson kis, aztán jöhet a jól megérdemelt jutalom!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: