Rák

Ma meglehetõsen heves viták robbanhatnak ki ön és szerelme között, különösen, ha nem tudnak dûlõre jutni a legalapvetõbb kérdésekben sem. Ne aggódjon, ha úgy érzi, emiatt kicsit ingoványos lett a lábuk alatt a talaj, kedves Rák, ugyanis, amíg ennyire képesek kihozni egymást a sodrukból, addig legalább biztosan, hogy valódi, nagy érzelmek vannak a háttérben!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Rák, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Skorpió

Ma kissé túl sok érzelmi behatás érheti, kedves Skorpió, melyeket most különösen türelmetlenül kezelhet. Igyekezzen szenvedélyességét azonban inkább valami élvezetes ?dologba? ölni szerelmével, mintsem viták sorozatával reagálni a jelen problémáira. A szex valóban nem megoldás, ahogy mondani szokás, ugyanakkor kétségtelen, hogy néha átsegíthet egy kapcsolatot egy-egy nehéz helyzeten. Higgadt fejjel amúgy is könnyebb gondolkodni, s valljuk be, nincs is annál nyugtatóbb, mint egy kiadós szeretkezés!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Skorpió, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-04 - A mai napon nehezen találhatja meg a kiutat, szerelmi élete jelenlegi slamasztikájából...

Szűz

Bár nehéz nem elfogultnak lenni, ha szívügyekrõl van szó, kedves Szûz, ma mégis akkor hozhatja ki a napból a legtöbbet, ha sikerül megtalálnia az arany középutat a maga és kedves vágyai között! Érdemes próbálkozni, mert siker esetén rendkívül élvezetes és emlékezetes pillanatokat élhetnek át együtt, melyek biztosan megérik majd a fáradságot!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Szûz, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Vízöntő

Könnyen valószínûsíthetõ, hogy magas várakozásai azt eredményezik, hogy ma kissé csalódottnak érzi magát, különösen, amikor nem éppen az látszik kibontakozni valamibõl, amit szeretett volna. Vagy tegye alacsonyabbra a lécet, kedves Vízöntõ, vagy keressen olyat, aki képes megugrani!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Vízöntõ, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: