Bak

Ma semmiképpen se rejtegesse, mi is zajlik önben, éppen ellenkezõleg! Vesse le minden álarcát, s mutassa meg szerelme tárgyának és a világnak, ki is ön valójában. Ha így tesz, ma nagy áttörést érhet el szerelmi téren, s meglehet, hogy napja egy mindent elsöprõ éjszakába torkollik majd, ami megér minden kockázatot!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Annak ellenére, hogy tudja, mit akar, ma valamiért mégsem akarhatja kinyilatkoztatni szándékát, vágyait. Bármennyire is rejtse el érzéseit, ma szinte önkéntelenül is elárulhatja magát, s ezt most egy olyas valaki is pont észreveheti, akit épp nem szeretett volna... Ne ijedjen meg a hirtelen fordulatoktól, kedves Bika, hanem kösse be magát és tegyen róla, hogy minden úgy alakuljon ma, ahogy azt szeretné!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-09-13

Halak

Ma kissé hullámzó lehet kedve, ami nem igazán hat stabilizálóan szerelmi életére sem. Igyekezzen valahogy újra egyensúlyba kerülni saját magával, kedves Halak, akkor kapcsolatában is hamarosan helyre állhat a rend. Ne a részletekkel, hanem a teljes képpel törõdjön!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy munkatársa iránt váratlan vonzódást érezhet, amit igencsak furcsállhat, mert eddig nem táplált iránta hasonló érzéseket. Mielõtt azonban rögvest kiterítené lapjait, inkább várjon néhány napot, hogy vonzalma tényleg valós alapokon nyugszik-e és nem csak pillanatnyi fellángolás.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Mindenképpen próbálja minél egyszerûebben szemlélni szerelmi életét, kedves Ikrek, s nem túlbonyolítani mindent, ugyanis az hajlamossá teheti ma arra, hogy olyasmit is belelásson a dolgokba, melyek nincsenek is ott. Lazítson és élvezze kicsit az életet!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: