Bak

Néha az ember érzései, tettei, homlokegyenest ellenkeznek a józan eszével, ám ez, ha szerelemrõl van szó, így természetes! Fontos ugyanakkor, hogy az ember sose lépjen át egy bizonyos határt, ami már az õrület irányába mutat, azonban, néha nehéz meghatározni, pontosan hol is húzódik ez a mezsgye...

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

A mai nap érdemes minél nagyobb hangsúlyt fektetnie arra, kedves Bak, hogy kellõen alapos legyen, s minél inkább megalapozott következtetésekre építse a továbbhaladását, különben az egész munkálkodása kártyavárként omolhat össze, ha könnyelmûsködik. Amúgy sem érezné magát jól, ha fél munkákat adna ki a kezébõl, hiszen lételeme a precizitás!

Bika

Kissé megbillenhet jelenlegi kapcsolatában az egyensúly, melynek mielõbbi helyreállítása nagyban múlhat azon, mennyire is képes a rugalmasságra. Ehhez meglehet, hogy átmenetileg kénytelen félretenni konzervativistását, s olyan, eddig ismeretlen terepre tévedni átmenetileg, ahol még sosem járt! Talán nem is biztos, hogy olyan szörnyû ez az egész, ha jobban belegondol...

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

A munka terén ma minden a legjobb úton haladhat, így hamarosan, egy kis pluszra is számíthat, ugyanakkor addig is, igyekezzen megtartani az anyagiak terén a mostanában beállt harmóniát, mert ma könnyen kibillenhet az egyensúlyból, ha nem vigyáz. Várja meg, amíg beérkezik egy összeg, mielõtt azt elköltené!

5 legérzékenyebb csillagjegy, akik mindent a lelkükre vesznek

Halak

Ma kissé kevés ideje juthat szerelmi életére, amit szíve nagyon megsínylõdhet. Bármennyire is nehéz, tartson ki, kedves Halak, ugyanis hamarosan újra egymás karjaiban lehetnek majd, s akkor fontos, hogy jókedvû és vidám legyen!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

Amennyiben ma egy vitás szituációba keveredik, úgy meglehet, kedves Halak, hogy egyáltalán nem lesz könnyû dolga, ugyanis érzelmileg is érintet, s ezért elfogult lehet az ügyben. A legjobb, amit tehet, ha inkább nem foglal állást a vitában, vagy, ha mégis muszáj, azt is csak igen finoman, békítõ jelleggel, pro-kontra érvekkel teszi. Legyen minél diplomatikusabb!

Ikrek

Amíg fantáziája az egekben szárnyalhat, addig meglehet, a valóság szinte csak vánszorogva halad utána. Ebbõl fakadóan, kissé frusztráló lehet, hogy bizonyos tényezõk miatt, nem tudja megélni vágyait úgy, ahogy szeretné, s azzal, akivel szeretné. Fel a fejjel, kedves Ikrek, hamarosan fordulhat a kocka, csak legyen még egy kis türelemmel!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

Meglehet, hogy ma egy szakmai döntés elõtt áll, kedves Ikrek, vagy éppen, munkahelyváltáson, esetleg egy saját üzlet beindításán gondolkodik, s ez teljesen lekötheti energiáit, figyelmét, mégsem megy egyszerûen a dolog. Ha más nem, készítsen egy pro-kontra listát és szisztematikusan vegye sorra, mit nyerhet, és mit veszíthet, ha végül leteszi egy adott verzió mellett a voksát. Vegye figyelembe a magánéleti tényezõket is!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: