Rák

A mai nap a megújulásról, vagy tán az újrakezdésrõl szólhat szerelmi téren, kedves Rák, s ez nagyon felvillanyozhatja. Ne féljen a változástól, különösen, ha olyan pozitív irányultságú, mint a mai, hisz a boldogsághoz vezetõ út is csupa-csupa apró változáson keresztül vezet! Élvezze az izgalmakat!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Igencsak sokrétû tevékenységei lehetnek ma, s ez, érthetõen, meglehetõsen igénybe veheti önt, ugyanakkor, most éppen ez által, sokat fejlõdhet néhány olyan területen is, amelyekhez alapvetõen nem, vagy csak érintõlegesen volt eddig köze. Egy kisebb anyagi kiadása átmenetileg kellemetlenül érintheti, de rá se rántson, kedves Rák!

Skorpió

Amitõl ma mindenképpen ódzkodjon szerelmi téren, kedves Skorpió, az a heves vérmérséklet! Legyen inkább türelmes, s hagyja, hogy maguktól, szép lassan kibontakozzanak a dolgok, s meglátja, ez által egészen új mélységeit ismerheti meg annak, amit úgy hívunk: csupa-csupa nagy betûs SZERELEM!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Néhány új feladattal bõvülhet munkaköri repertoárja, melyek elsõre igen nagy koncentrációt, s rengeteg energiát igényelhetnek öntõl, ugyanakkor, igencsak termékenynek és izgalmasnak ígérkeznek, így meg is felelve minden kritériumnak, amitõl ön, kedves Skorpió, lázba jön és legyõzhetetlenné válik. Élvezze az új kihívásokat, s csapjon le a bennük rejlõ lehetõségekre!

Szűz

Kedvese ma kifejezetten igényelheti közelségét és törõdését, melybõl nem is lesz ma hiány, amennyiben igyekszik jól sáfárkodni az idejével. Megéri, ha most a kedvében jár szíve választottjának, ugyanis, egészen mély érzelmeket hozhat ez most fel belõle, hogy még maga is meglepõdhet! Higgyen a szemének, kedves Szûz, igenis lehet önt ennyire nagyon szeretni!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

A mai nap folyamán igen fontos dolgokkal foglalatoskodhat, melyek gyors észjárását és jó szervezõképességét is egyaránt igénylik. Amennyiben sikerül lendületét egészen a nap végéig megtartania, úgy minden bizonnyal, kiemelkedõ teljesítményt nyújthat, csupán arra figyeljen, kedves Szûz, hogy fáradsága kellõképpen honorálva is legyen a késõbbiek során!

Vízöntő

Ma különösen fontos, hogy sok idõt és energiát szenteljen jelenlegi kapcsolatának, ami most nagyon meggyengülhet, sebezhetõvé válhat e nélkül, így nem érdemes kockáztatni! Tegyen félre mindent, s lepje meg valami apró kedvességgel szerelmét, amivel kellõ mértékben kifejezheti, amit iránta érez!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Akármennyire is tûnjön jónak egy ajánlat, ne ugorjon rá azonnal, kedves Vízöntõ, mert most könnyen elkerülheti figyelmét néhány körülmény, melyek döntõen befolyásolhatják az üzlet végkimenetelét, ráadásul, nem feltétlenül az ön javára. Ettõl persze még lehet, hogy csak rémeket lát, mindenesetre, nem árt az óvatosság, s, ha komoly a szándék, nem jelenthet problémát egy kis gondolkodási idõ!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: