Bika

Szerelmi élete ma kifejezetten mozgalmas lehet, kedves Bika, különösen, ha hagyja magát sodródni az eseményekkel, így ezt csak akkor tegye, ha valóban élvezi a kavarodást, flörtölgetést, különben egybõl tisztázza az adódó helyzeteket, mielõtt azok még komoly félreértésekhez vezetnének!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Ma egy ki nem mondott szó, vagy éppen egy kisebb titkolózás gerjeszthet nyugtalanságot önben, kedves Halak, s eme alaphangulat, vagy inkább lehangoltság, szinte az egész napját végigkísérheti. Próbálja meg egyenlõre lenyelni most ezt a békát, még, ha zavaró is a dolog, s ne feszegessen semmit. Hamarosan, magától megoldódik majd a probléma, talán éppen akkor, amikor a legkevésbé számít rá!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy munkatársa iránt váratlan vonzódást érezhet, amit igencsak furcsállhat, mert eddig nem táplált iránta hasonló érzéseket. Mielõtt azonban rögvest kiterítené lapjait, inkább várjon néhány napot, hogy vonzalma tényleg valós alapokon nyugszik-e és nem csak pillanatnyi fellángolás.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-20 - A mai nap a béke és a nyugalom jegyében telhet, még akkor is, ha ...

Ikrek

Ma igencsak heves és lobbanékony lehet a szerelemben, kedves Ikrek, bizonyos típusú partnereknek talán kicsit túlságosan is, így, ha azt érzékelné kedvesén, hogy nem igazán reagál jól most az ilyesmire, legyen türelmes és toleráns, rántsa vissza egy kicsit a kormányt. Higgye el, lesz még rá alkalom, amikor kifejezetten értékelni, sõt, kérni fogja majd intenzív közeledését!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

A mai nap tökéletes lehet arra, kedves Kos, hogy szerelmével legyen, s mélyítse kapcsolatukat, szerelmüket. Lepje meg egy kis aprósággal, vagy épp, hívja meg valahová, de ne árulja el elõre neki, hova is mennek, hogy legyen egy kis meglepetés is a dologban. Ha mindent jól csinál, az este igazán fantasztikusan telhet majd!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: