Nyilas

Ma ne tervezzen meg semmit sem elõre, kedves Nyilas, mert meglehet, hogy szerelmének, egészen más tervei vannak, s, ha e kettõ nem találkozik, az nagyon elronthat mindent. Legyen rugalmas és hajlítható, mert az esetben egész biztosan egy tökéletes és szerelmi téren, maximálisan kielégítõ napra számíthat!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valaki nagyon vonzónak találhatja munkahelyén, amit ma ki is mutathat önnek, kedves Nyilas. Ez az illetõ lehet, hogy az ön egyik felettese, így gondolja át jól, hogyan reagál közeledésére, mert egy hirtelen visszautasítást lehet, hogy nem viselne jól. A legjobb, ha megtartja vele a távolságot, amíg ki nem derül, valóban komolyak-e az érzelmei.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ma hamar közel kerülhet valakihez, kedves Oroszlán, talán túlságosan is, így hajlamos lehet átlépni egy bizonyos határt, amin túl már többé nem lesz képes uralni az eseményeket. Amennyiben jelenleg egyedülálló, úgy kevesebb az esélye a késõbbi csalódásnak, ha viszont már alakulóban van egy másik kapcsolata, úgy korántsem biztos, hogy a gyorsan jött csábulat, valóban megéri a kockázatot!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma találkozhat valakivel, kedves Oroszlán, aki feléleszthet önben olyan romantikus érzéseket, amiket már rég nem érzett. Amennyiben nincs párja, úgy lehet, most talált rá egy nagy szerelemre, ha pedig kedvese otthon várja, akkor próbálja meg benne is feléleszteni ezt a bizsergetõ tüzet, hogy együtt élvezhessék.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4 csillagjegy-páros, egymásnak lettek teremtve és soha nem csalják meg egymást!

Rák

Megismerkedhet ma valakivel, aki már elsõ pillantásra az esete, ráadásul meglehet, hogy azután, csak még vonzóbbá válik, hogy megszólal, s ez igencsak veszélyes koktél lehet, különösen, ha már el van kötelezõdve. Akárhogy is, ne kapkodjon el semmit, s csak akkor menjen bele bármiféle játékba, ha biztos abban, hogy annak nem sírás lesz a vége!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Rák, ma szívesen tölteni idejét inkább párjával, mintsem munkahelyén. Titokban talán reménykedik is abban, hogy kedvese meglepi és elrabolja kötelezettségei elõl. Sajnos azonban õ lehet, hogy ma egészen más dolgokra koncentrál, s ez kihathat estéjükre is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ma egy kicsit helyezze a háttérbe a szavakat, kedves Skorpió, s helyettük a tettek beszéljenek! Bármit is csinál, gondol vagy képzel, a valóság mindig máshogy alakul, hát igyekezzen akkor inkább, száz százalékosan, csakis arra koncentrálni, s kihozni belõl a maximumot, akkor meglehet, hogy a történtek még a képzeletét is egy csapásra felülmúlják... Tegyen egy próbát!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: