Kos

Amennyiben úgy érzi, hogy a jelenlegi szerelmi élete bármilyen formában is nem kielégítõ, mindenképpen szánjon ma idõt arra, hogy egy kicsit alaposabban átgondolja kapcsolata alappilléreit, eddigi változásait, s ez alapján megpróbálja meghatározni magában, hogy merre is tart. Ha ez sikerül ma nagy lépést tehet közös problémáik megoldása felé!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma lehet, hogy meg kell birkóznia egy nem várt problémával, mely az otthonát érintheti. Sajnos van úgy, hogy idõrõl idõre elromlanak a dolgok, lehet, hogy a mai nap is bizony tönkremegy valami. Talán nem is baj, hiszen így legalább rákényszerül a cserére.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Ma inkább arra törekedjenek kedvesével, hogy jól érezzék egy kicsit magukat együtt, mintsem nehéz témákat megbeszélésével múlassák idejüket. Kapcsolódjanak ki, bontsanak fel egy palack bort, társasozzanak, beszélgessenek mindenfélérõl, majd nézzenek mélyen egymás szemébe, s meg fogják találni, amit mostanában mindketten hiányoltak, s amit mindketten keresnek!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Ma elõfordulhat, hogy elutasítást kap, esetleg falakba ütközik szerelmi téren, ami igencsak felzaklathatja lelkivilágát. Az élet része a csalódás, melybõl ugyanakkor néha többet tanul az ember, mint a pozitív visszacsatolásokból, növelve esélyét a igazi boldogságra. Ne szomorkodjon, ha mégis megtörténne a rossz!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Talán észre sem veszi, kedves Nyilas, de az utóbbi idõben egy kicsit kevesebb idõt tudott fordítani családjára, amit bizony õk igencsak megéreztek és hiányolják is önt mindennapjaikból. Érdemes lenne egy kicsit elgondolkodnia azon, hogy idõbeosztásának átcsoportosításával hogyan tudna több idõt tölteni szeretteivel.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Bízzon partnerében, s mondja el neki meglátásait, esetleges aggályait szerelmi, vagy éppen szexuális életükkel kapcsolatban. Mindeközben azonban, legyen nagyon elõzékeny és óvatos, csak fokozatosan haladjon elõre a mondandójában, hogy párjának legyen ideje folyamatosan megemészteni annak lényegét, s ne veszekedés legyen a vége, hanem egy közösen való elindulás a jó irányú változás útján.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Mostanában meglehetõsen hullámozhattak érzelmei, kedves Oroszlán, melyet környezete is igen érzékenyen viselt. Most végre tisztázhatja érzéseit szeretteivel, párjával, vagy azokkal, akiket kétségek között hagyott. Ne féljen kimutatni gyakrabban gondolatait, mert ha eltitkolja õket, környezete is nehezebben fogja megérteni hangulatingadozásait.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: