Kos

Amennyiben úgy érzi, hogy a jelenlegi szerelmi élete bármilyen formában is nem kielégítõ, mindenképpen szánjon ma idõt arra, hogy egy kicsit alaposabban átgondolja kapcsolata alappilléreit, eddigi változásait, s ez alapján megpróbálja meghatározni magában, hogy merre is tart. Ha ez sikerül ma nagy lépést tehet közös problémáik megoldása felé!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Kos, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Mérleg

Ma inkább arra törekedjenek kedvesével, hogy jól érezzék egy kicsit magukat együtt, mintsem nehéz témákat megbeszélésével múlassák idejüket. Kapcsolódjanak ki, bontsanak fel egy palack bort, társasozzanak, beszélgessenek mindenfélérõl, majd nézzenek mélyen egymás szemébe, s meg fogják találni, amit mostanában mindketten hiányoltak, s amit mindketten keresnek!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Mérleg, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-09 - Ma kissé túlságosan is szórakozott és kacér hangulatban lehet...

Nyilas

Ma elõfordulhat, hogy elutasítást kap, esetleg falakba ütközik szerelmi téren, ami igencsak felzaklathatja lelkivilágát. Az élet része a csalódás, melybõl ugyanakkor néha többet tanul az ember, mint a pozitív visszacsatolásokból, növelve esélyét a igazi boldogságra. Ne szomorkodjon, ha mégis megtörténne a rossz!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Ma rengeteg lehetõség közül választhat majd, kedves Nyilas, melyek közül ráadásul, több is nagy sikerrel kecsegtet, így szintje alig lesz majd tétje, melyik utat is választja, ez biztosan az ön napja lesz! Este igyekezzen bevonni mindinkább szeretteit, barátait a sikerébe, akiknek minden bizonnyal sokat köszönhet, hogy idáig eljutott! Fejezze ki irányukba szeretetét és háláját!

Oroszlán

Bízzon partnerében, s mondja el neki meglátásait, esetleges aggályait szerelmi, vagy éppen szexuális életükkel kapcsolatban. Mindeközben azonban, legyen nagyon elõzékeny és óvatos, csak fokozatosan haladjon elõre a mondandójában, hogy párjának legyen ideje folyamatosan megemészteni annak lényegét, s ne veszekedés legyen a vége, hanem egy közösen való elindulás a jó irányú változás útján.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Oroszlán!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: