Bak

Ma könnyen egy választás elé kerülhet, kedves Bak. Egyrészrõl, egy igen vonzó valaki, lekötheti figyelmét, s egyre csak komolyodhat az ügy, másrészrõl, az esze azt súghatja: eddig és ne tovább! A nagy kérdés az, mit súg a szíve?

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Ma kissé meginoghat szerelmi téren, kedves Bika, ami meglehet, hogy annak köszönhetõ, hogy hirtelen, nem tud hova tenni valamit. Próbáljon meg minél inkább a színfalak mögé nézni, s meglátni a dolgok hátteres tartalmát, hogy mielõbb újra helyrebillentse önmagában az egyensúlyt!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 6 csillagjegy mindenkit elcsábít: Magabiztosságuk teszi őket ellenállhatatlanná

Halak

Egy szerelem akkor az igazi, ha szüntelenül van benne egy kis titokzatosság, intimitás, hisz a tiltott gyümölcs a legédesebb! Mindazonáltal, érdemes csínján bánni az ilyesmivel, mert a túl sok titok, vagy a tiltott kapcsolat, nagy eséllyel érhet rossz véget, s akkor bizony könnyen összetörhet az ember szíve, ezért, csak mértékkel az ilyesmivel, kedves Halak. A csillagok szerint ugyanakkor, ma azért belefér egy kis incselkedés a kevesével!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy munkatársa iránt váratlan vonzódást érezhet, amit igencsak furcsállhat, mert eddig nem táplált iránta hasonló érzéseket. Mielõtt azonban rögvest kiterítené lapjait, inkább várjon néhány napot, hogy vonzalma tényleg valós alapokon nyugszik-e és nem csak pillanatnyi fellángolás.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ma a szokásosnál nyûgösebben, kimerültebben ébredhet, kedves Ikrek, s, bár hamar összekaphatja magát, mégsem biztos, hogy érdemben képes lesz a szerelmi életére koncentrálni, amit természetesen, párja is érzékelhet. Ha szó érné részérõl a ház elejét, mindenképpen tartózkodjon a kirohanásoktól, vagy éppen az elhúzódástól, inkább egyszerûen csak tudassa vele: kicsit rossz passzban van és kérje elfogadását. Meg fogja érteni!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: