Bak

Ma kifejezetten vágyhat arra, kedves Bak, hogy egy kicsit több magánélete legyen, ám, hogy ez most mennyire is fog sikerülni, az nagyban múlhat azon, mennyire lovallja bele magát egyéb teendõibe, vagy éppen, mennyire vállalja túl magát. Egyiket se tegye, akkor találhat módot arra, hogy azzal lehessen egy kicsit intim körülmények között, akit annyira szeret...

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-07-24)

A mai napon, bár meglehet, sokfelé kell majd egyszerre koncentrálnia, mégis igencsak jól fog esni a ténykedés, hiszen minden pillanatát élvezheti annak, amit csinál! A késõ délután, esetleg az este folyamán, érdemes lenne egy kis összejövetelt tartania, ahol alkalma nyílhat megosztani a barátaival, az elmúlt napok eseményeit.

Bika

Ma kissé bizonytalan lehet szerelmi téren valamiben, ám megeseget, hogy éppen, a szokásosnál félénkebb viselkedése árulja el valósi érzéseit. Ha így volna se sajnálja ezt egy percig sem, kedves Bika, mert talán pont ez lesz az a pillanat, ami a helyre rázza a dolgokat!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-07-24)

Egy kissé letargiába kerülhet ma, kedves Bika, s meglehet, talán nincs is nagy kedve kijönni belõle, mondhatni, valahogy kifejezetten jól esik egy kis panaszkodás, problémázás, vagy épp elvonulás a világ szeme elõl. Ha így érzi, az most teljesen természetes, hisz néha nem árt megélni a mélységet, hogy az ember jobban értékelje majd a magasságot!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-02-19

Halak

Amennyiben tart valamitõl szerelmi téren, kedves Halak, úgy jobb, ha most szembenéz vele és véget vet a bizonytalanságnak! Ha az ember szíve sokáig kalitkába van zárva, elfelejt repülni, s akkor hiába lesz már újra szabad, nem fog már sohasem újra oly szabadon szállni, mint rég. Ne kockáztassa ezt!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-07-24)

Igyekezzen ma mindenképpen olyanokkal körülvenni magát, kedves Halak, akik könnyed, jó hangulatú, vicces emberek, ugyanis már épp itt az ideje egy kis vidámságnak életében. Vegyüljön el közöttük, ruccanjon ki velük valahová, vegye át mentalitásukat és érezze kicsit jól magát!

Ikrek

Meglehet, hogy ma kissé nehezen tudja túltenni magát valamin, amit kedvese mond, vagy tesz, mégis érdemes lenne hamar felednie a történteket. Ha valami fáj, de megbocsátunk, akkor jobb hamar újra visszazökkeni az eredeti kerékvágásba, hogy legyen is érdemi foganatja a dolognak, ha viszont erre képtelenek vagyunk valami miatt, akkor talán nem is lett volna szabad megbocsátanunk...

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-07-24)

Bármivel is foglalatoskodjon ma, kedves Ikrek, semmiképpen se diktáljon magának szoros tempót. A gyorsaságot igyekezzen kreatív ötleteivel, s innovatív megoldásokkal kiváltani, akkor nem csak ma érhet el nagy eredményeket, hanem meglehet, hosszútávon is jövedelmezõnek bizonyul majd a most kidolgozott technika!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: