Rák

Ma megismerkedhet valakivel, kedves Rák, akivel talán már régóta szemeznek, vagy éppen kerülgetik egymást, nyilvánvalóan nem véletlenül. Ha végre eljõ az áttörés pillanata, bátran hagyja, hogy látszódjék önön lányos zavara, mert az most még olaj is lehet a tûre, méghozzá csakis pozitív értelemben, amúgy sem rossz, ha mindjárt õszinte alapokkal veszi kezdetét egy kapcsolat, amibõl még ki tudja, mi is lehet!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ma igencsak mély érzelmek irányíthatják megnyilvánulásait szerelme irányába, akinek ugyan eleinte nagyon jól eshet a törõdés, ám meglehet, hogy egy bizonyos határ átlépése után már visszájára is fordul az egész. A kevesebb néha több, kedves Skorpió, tartson tehát néha egy kis szünetet, akkor lesz igazi a dolog!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma igencsak nosztalgikus hangulatban lehet, kedves Skorpió. Sok régi emlék törhet fel elméjében, amik bizony azt is eredményezik, hogy felértékelõdnek önben a régi tárgyak. Amennyiben a lakásába vásárolna valamilyen kiegészítõt ma hajlamos lehet inkább a patinásabb darabokat keresni. Várjon a nagyobb beruházásokkal néhány napot, nehogy megbánja azokat, hátha hangulata csak egy napra szólt.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2022-02-23

Szűz

Kedves Szûz, ma egy igen kellemes és élvezetesen szerelmes napnak nézhet elébe, amikor is a fõszerep, minden bizonnyal egymás kényeztetésén, szeretgetésén lesz, amit mindketten nagyon fognak élvezni majd! Kezdjenek egy jóízû beszélgetéssel, s ha lelkük már kielégült, térjenek rá a testi örömökre, a végtelenségig húzva és fokozva a dolgokat. Kellemes idõtöltést!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma, kedves Szûz, igazán segítõkész kedvében van, ugyanis saját feladatai elvégzése után még arra is marad elég energiája, hogy besegítsen környezetének ügyes-bajos dolgaikban. Ez nagyon szép gesztus és higgye el, ha nem is csinálja jól, mindenkinek jól esik ez a kis figyelmesség és alkalomadtán nem marad kedvessége viszonzatlan.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Lehetséges, kedves Vízöntõ, hogy a legnagyobb gond a szerelmi életében az, hogy túl nagyok a saját elvárásai másokkal, vagy éppen önmagával szemben, s ez teszi boldogtalanná. Próbáljon meg egy kicsit kevesebbet töprengeni, s nagyobb nyitottságot mutatni ások, szerelme felé, s fõleg, elfogadni, hogy mindenki olyan, amilyen, s e szerint is lehet tõle elvárni dolgokat, vagy éppen számítani rá!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Merjen nagyot álmodni, kedves Vízöntõ, mert úgy tûnik, ma minden adott ahhoz, hogy elérje céljait. Optimista és erõs kisugárzása segíti önt abban, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek és fény derüljön olyan dolgokra, melyek eddig csak zavaróan összekuszálták gondolatait. Ma minden akadály elgördülhet ön elõl és hirtelen minden világossá válhat.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: