Bak

Bármirõl is essen szó ma kedvese és ön között, semmiképpen se legyen ön a domináns, mert az könnyen egyenlõtlenséget, pozícióharcot okozhat most önök között, s ez által hajlamosak lehetnek apró szurkálódásokkal elvesztegetni azt az idõt, amit, nyilvánvalóan, mással szívesebben töltenének mindketten. Higgye el, kedves Bak, a szerelemben nem az a lényeg, hogy ki van fölül...

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Megismerkedhet ma valakivel, aki már elsõ pillantásra az esete, ráadásul meglehet, hogy azután, csak még vonzóbbá válik, hogy megszólal, s ez igencsak veszélyes koktél lehet, különösen, ha már el van kötelezõdve. Akárhogy is, ne kapkodjon el semmit, s csak akkor menjen bele bármiféle játékba, ha biztos abban, hogy annak nem sírás lesz a vége!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-10-09

Halak

Ma igencsak kísérletezõ kedvében lehet szerelmi téren, kedves Halak, ami igencsak jótékony hatást gyakorolhat a kapcsolatára, vagy, ha még éppen a párkeresõ fázisban van, eljuthat általa egy olyan virághoz, amelyrõl talán soha többé nem lesz majd kedve tovább szállni! Kívánjon valamit, s teljesül, csak hinnie kell benne!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma bárkitõl, bármit is hall, kedves Halak, az nem teljesen lehet igaz! Ennek azonban, nem feltétlenül az, az oka, hogy hazudni szeretnének önnek, csupán meglehet, hogy az eredeti információt, akarva, akaratlanul, kissé kiszínezve, torzult a valós tartalom, s ezért, önhöz érve már meglehetõsen félrevezetõ lehet. Kutassa fel a forrást, ha szükséges, és érdemben szeretne valamirõl tájékozódni.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ma rendkívül érzékeny lehet szerelme rezgéseire, ami egyrészrõl igencsak jó dolog, hiszen sokkal könnyebben kerülhetnek egy hullámhosszra, ugyanakkor, meg van az a veszélye is a dolognak, hogy egy apróságon való összekapásból, végül hatalmas vita kerekedik, s ez bizony nem éppen kapcsolatépítõ. Ha ilyesmit tapasztalna, inkább fújjon visszavonulót, mintsem kockáztassa a szerencsétlen végkimenetelt.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: