Mérleg

Ma ne tervezzen meg semmit sem elõre, kedves Mérleg, mert meglehet, hogy szerelmének, egészen más tervei vannak, s, ha e kettõ nem találkozik, az nagyon elronthat mindent. Legyen rugalmas és hajlítható, mert az esetben egész biztosan egy tökéletes és szerelmi téren, maximálisan kielégítõ napra számíthat!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma egy meghívást kaphat egy eseményre, melyen most nem sok kedve lehet részt venni, viszont az mindenképpen jót tenni egy érdekeltségének, vagy karrierjének. Mennyire fontos most a szakmai fejlõdés és egyáltalán az ez irányú kapcsolatok? Gondolja végig eme kérdést, s csak akkor menjen, ha tényleg nagyon muszáj, kedves Mérleg.

Nyilas

Amennyiben ma valamilyenfajta magasabb szintû élvezetre vágyik, úgy legyen nagyon igényes és körültekintõ, kedves Nyilas, hogy ehhez milyen partnerre vet szemet. Természetesen, ha tartós párkapcsolatban él, úgy talán kicsit könnyebb a dolog, de ha szingli... Kétszer is gondolja meg, mielõtt cselekszik!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Szinte felesleges próbálkozásnak tûnhet, hogy kiismerje magát a környezetén, annyira gyorsan változhatnak ön körül a dolgok, így ne is pazarolja ilyesmire az idejét, kedves Nyilas! Fantáziáljon arról, amirõl szeretne, tegye a dolgát, míg le nem telik az idõ, aztán, immáron szabaddá válva, foglalkozzon azzal, akivel/amivel igazán szeretne...

Oroszlán

Bármennyire is nyögvenyelõsnek tûnne, ma semmit se siettessen, ha együttlétre, szeretkezésre kerülne sor ön és partnere között, ugyanis most akár egyetlen apró szóval, vagy gesztussal is, egy csapásra elronthat mindent! Ha azonban türelemmel van egy kicsit, meglehet, egy egészen új, érzéki világot tár fel kedvese ön elõtt...

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Még, ha most egy kicsit több idõt és energiát is vesz igénybe, mindenképpen igyekezzen végezni egy projekttel, mielõtt átadná magát a pihenésnek, ugyanis, csak akkor fogja tudni igazán elengedni magát, ha sikerül megvalósítania, amit szeretett volna. Tartson kis, aztán jöhet a jól megérdemelt jutalom!

Skorpió

Akár jelenleg párban él (ez esetben valószínûleg kedvese irányából), akár egyedülálló, ma érkezhet egy nagyon különleges felkérés ön felé, ami igen jól fog esni önnek. Ne habozzon sokáig, mondjon igent, kedves Skorpió, különben örökre elröppen a tökéletes pillanat!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Meglehet, hogy ma kifejezetten érezheti annak hatását, hogy már megint két végérõl égeti a gyertyát, kedves Skorpió. Nyilvánvaló, hogy a helyes az lenne, ha lassítana és pihenne egy kicsit, de talán úgy gondolja, ez most nem lehetséges. De igen, minden lehetséges, csak akarnia kell! Lépjen ki a mókuskerékbõl!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: