Kos

Ma fontos, hogy jól mérje fel a saját határait, korlátait, kedves Kos, s azt, hogy meddig is érdemes még elmenni a szerelem jegyében. Néha bármennyire is szürreálisnak tûnik, vagy bármennyire is nem szeretnénk, bizony, van az, az áldozat, amit már egy szerelem sem ér meg...

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Emese, Sarolta

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy régi ismerõse bukkanhat fel a múltból, akihez nem csak barátság fûzte. Lehet, hogy meghívja önt egy vacsorára, ami önnek épp jókor jött, hiszen nem lett volna este amúgy sem semmi dolga. Érezze hát jól magát a rögtönzött találkán és ne lepõdjön meg nagyon, ha ismerõse virággal és pezsgõvel akarja elvarázsolni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-12-27

Nyilas

Ma kissé fáradékony, s ez által idegesebb lehet a szokásosnál, kedves Nyilas, így, minden bizonnyal, nem kedvez a mai nap a mélyebb szerelmi témák kibontakoztatásának, így nem is érdemes ilyesmire fecsérelni az együtt töltött idõt. Koncentráljanak kedvesével inkább a feszültség-levezetés más, sokkal kellemesebb módozataira... Nem fogják megbánni!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valaki nagyon vonzónak találhatja munkahelyén, amit ma ki is mutathat önnek, kedves Nyilas. Ez az illetõ lehet, hogy az ön egyik felettese, így gondolja át jól, hogyan reagál közeledésére, mert egy hirtelen visszautasítást lehet, hogy nem viselne jól. A legjobb, ha megtartja vele a távolságot, amíg ki nem derül, valóban komolyak-e az érzelmei.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ne üsse agyon a pillanatot valami botorsággal, kedves Oroszlán, csak, hogy igaza legyen! A boldogság nem az, ha szüntelen ki tudok állni magamért a párommal szemben, esetleg harcolok a szerelem ellen, érezzek bármit is, hanem az, ha harmóniába tudom hozni vele magam, legyen közöttünk bármekkora szakadék is. Elfogadni és szeretni! Tûzze ma ezen jelszavakat a zászlajára!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma találkozhat valakivel, kedves Oroszlán, aki feléleszthet önben olyan romantikus érzéseket, amiket már rég nem érzett. Amennyiben nincs párja, úgy lehet, most talált rá egy nagy szerelemre, ha pedig kedvese otthon várja, akkor próbálja meg benne is feléleszteni ezt a bizsergetõ tüzet, hogy együtt élvezhessék.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: