Kos

A változatosság gyönyörködtet, ahogy mondani szokás, amennyiben tehát úgy érzi, hogy kissé ellaposodott a szerelmi élete, hát uccu neki, dobja fel, kedves Kos! Engedje szabadjára a fantáziáját, s önmagát, ragadja meg kedvesét a kellõ pillanatban, s ejtse újra rabul a szívét! Higgye el, titkon õ is most épp csak erre vágyik!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Ma, talán egy szakmai siker, esetleg baráti, vagy családon belüli elismerés következtében, igencsak jó hangulatba kerülhet, így jobban megjöhet a kedve az ünneplésre is, amit szívesen töltene kedvesével. Ha szerencséje van, szerelme hamar kötélnek is áll majd, s egy gazán felhõtlen, szerelmes estét tölthetnek majd együtt! Tegyen meg érte mindent, kedves Mérleg, hisz így szép az élet!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2023-06-10

Nyilas

Amennyiben jelenleg tartós párkapcsolatban él, a ma estét mindenképpen töltse kedvesével kettesben, még, ha távolság is választja el önöket egymástól. Beszélgessenek nagyokat, öntse ki a szívét, s hallgassa minden szavát figyelmesen, amit csak kiejtenek ajkai! Ha így tesz, rendkívüli módon mélyülhet az önök közötti szerelem és bizalom, ami még sok-sok jót fog vonni maga után! Villany lekapcs...

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

A mai nap nagyon könnyen beindulhat szerelmére, lelki és testi értelemben egyaránt, így rendkívül igényelheti közelségét, társaságát. Vessen be mindent, hogy elérje nála, amit akar, s nem csak egy szerelmes, romantikus nappal, de rendeget élménnyel és szép emlékekkel is gazdagodni fognak, csak ne kapkodjon el semmit!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: