Bak

Akárhogy is, ma semmiképpen se siessen el semmit a szerelem terén, mert egy meggondolatlan ágyba bújás valakivel, késõbb még nagy bonyodalmakat is okozhat! Kímélje meg magát a fejfájástól, kedves Bak, s, hacsak nem biztos száz százalékig a dolgába, egyelõre, inkább mondjon nemet a legcsábítóbb keringõre is!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Hogy az elkövetkezendõ napokban milyen irányt is vesz szerelmi élete, az most csakis önön, s a mai, ez irányú lépésein múlik, kedves Bika! Vegye a kezébe az irányítást, hisz az élet túl rövid a sok várakozáshoz, s élje meg a szerelmét azzal és úgy, ahogyan csak akarja! Ez tényleg ilyen egyszerû!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vigyázzon arra, mit mond, mert valaki könnyen csőbe húzhatja....

Halak

Ha valamikor, hát ma igazán nem lehet majd azt mondani, hogy nem zajlik ön körül a szerelem! Ennek megfelelõen, számos emlékezetes, romantikus, vagy éppen, jólesõen képtelen pillanatban lehet majd része szerelme oldalán, akivel valósággal sziporkázhat önök között a levegõ, s minden bizonnyal, a ma éjszaka is sokáig emlékezetes maradhat! Kellemes, szerelmes napot, kedves Halak!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy munkatársa iránt váratlan vonzódást érezhet, amit igencsak furcsállhat, mert eddig nem táplált iránta hasonló érzéseket. Mielõtt azonban rögvest kiterítené lapjait, inkább várjon néhány napot, hogy vonzalma tényleg valós alapokon nyugszik-e és nem csak pillanatnyi fellángolás.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Hunja le a szemét, kedves Ikrek és merengjen el azon, mit is szeretne elérni szerelmi téren, mi elégítené ki vágyait leginkább, majd, ha összeállt a kép, s megfogalmazta ilyen irányú gondolatait, már csak kívánnia kell az univerzumtól, hogy megvalósuljon mindaz, ami még csak a fejében létezik, s, ha maga is elébe megy a dolgoknak valamelyest, meglátja, hamarosan beteljesülnek majd szerelmes álmai!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: