Kos

Annak ellenére, hogy ma meglehetõsen erõs érzelmek tombolhatnak önben, mégse reagáljon heves érzelemmel spontán semmire, bármi is történjen most szerelmi életében. Fontoljon, gondoljon meg minden egyes lépést, mintha csak egy sakkjátszmába keveredett volna, mert könnyen meglehet, hogy bizony, egyenesen a zöld szemû szörny az ellenfele! Gyõzze le, kedves Kos, s ne adja át neki az uralmat érzelmei felett!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

Mérleg

Ma, bár tudja, hogy számíthatna az ügyben kedvesére, mégis valamiért nem merheti megkérni rá, hogy segítsen. Ne abból induljon ki, hogy mások hogy intézik az ilyesmit, vagy, hogy esetleg ciki, amit kér. Kár lenne alakoskodni egy szerelmi kapcsolatban, amikor annyi mindenen túl lehetnek már. Kérje meg bátran!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

Ezt a napot legszívesebben barátaival töltené, de a munka megint közbeszólhat. Munkahelyén könnyedén szétszórt lehet, hisz nem igazán sikerül elmélyülnie a teendõkben, az önre bízott feladatok elvégzésében. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a lehetõ legtöbbet hozza ki magából. A munka végeztével pedig ne várjon tovább, töltse az estét barátai társaságában. Menjenek el szórakozni, beszélgessenek, bulizzanak egy nagyot. Jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. A munkahelyét pedig felejtse is el, az estének, mely éjszakába tér majd át, másról kell most szólnia!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-06-27

Nyilas

Ne szegjék kedvét a múltban elszenvedett törések és sérelmek, ha szerelemrõl van szó, kedves Nyilas. Merje meglépni újra és újra ugyanazt, ha kell, egy következõ kapcsolatában is, mintsem, hogy azért veszítsen el valakit, akivel õszintén szeretik egymást, mert a múlt kísértetei visszatartják attól, hogy elszánja magát kapcsolatuk magasabb szintre emelésére.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

A mai napon kissé összefüggéstelennek, zavarosnak érezheti gondolatait, kedves Nyilas, de persze ez nem szegi kedvét a nagy és izgalmas, új feladatok vállalásától. Annyira azonban legyen ma egy kicsit elõrelátó az ügyben, hogy, ha valami fontosat bíznának most önre, inkább kérjen hozzá egy kis segítséget a végrehajtásban, legalábbis azon részfolyamatok esetében, melyek jelentõs mértékû koncentrációt igényelnek, nehogy félrenézzen valamit, s aztán végül baj legyen belõle.

Oroszlán

Ha az ember kissé túl sokat foglalkozik valamivel, akkor szinte biztos, hogy egy idõ után nem lát már mást benne, csak hibát. Fogadja be szívébe ezt az aranybölcsességet, kedves Oroszlán és tartsa szem elõtt szerelmi kapcsolatában is, nap, mint nap. Ne fossza meg magát gyakori aggodalmaival a felhõtlen boldogság érzésétõl és élvezetétõl!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

A mai nap eljött annak az ideje, hogy elintézetlen dolgait végre a helyükre tegye. Akár a munka terén, akár lakásfelújítással vannak elmaradásai, itt az ideje mindet befejezni. Hosszú, nehéz napra számíthat, ezért érdemes idõben nekiállni a teendõknek. Nem lesz egyszerû dolga, de boldogítsa az a tudat, hogy a munkája meghozhatja végre várva várt gyümölcsét. Végezzen alapos munkát és ne hagyja, hogy bármi vagy bárki is elvegye a kedvét. Késõ este pedig jöhet a megérdemelt pihenés. Számíthat kedvese odaadó kényeztetésére!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: