Rák

Ha az ember, pláne tartósan, elzárkózik a problémák elõl, akkor sohasem lel rá a megoldásra. Ön ne kövesse ezt a rossz gyakorlatot szerelmi életében, inkább álljon bele minden olyan helyzetbe, ami megoldásra szorul már meglévõ, vagy alakulóban lévõ kapcsolatával összefüggésben. Olykor kapcsolatán is dolgozzon oly keményen, ha kell, mint szakmai téren!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

A mai napon egy olyas valakivel szeretne újra kapcsolatba kerülni, akit már régóta nem látott és hiányzik önnek. Ne pazarolja az idõt, ha tényleg így érez, akkor cselekedjen. Hívja fel, írjon neki, vagy látogassa meg az illetõt. Könnyen elõfordulhat, hogy rég nem látott ismerõse is hasonlóképpen érez, csak épp fél megtenni az elsõ lépést az ön irányába. Ha sikerül egymással felvenni a kapcsolatot, elõször fura lehet a közös csevej, de csak amiatt, mert zavarban érezhetik magukat. Meglátják pár perc alatt feloldódnak és mikor a közös élmények is felelevenednek, minden a régi kerékvágás szerint fog majd alakulni, folytatódni.

Skorpió

A mai nap az öné lehet szerelmi téren, kedves Skorpió! Ne pazarolja kapcsolaton belüli, hatalmi harcokra, vagy éppen a múlt sebeinek tépkedésére. Gondoljon ki valami jó és élvezetes programot, amit kettesben átélhetnének szerelmével, majd menjenek, és egyszerûen csak érezzék jól magukat, aztán ki tudja még, mit hoz az este!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

Kedves Skorpió, most maga mögött hagyhatja az elmúlt hónapokban felgyülemlett szentimentális problémáit. Ez egy jó alkalom, hogy tanuljon valami újat, változtasson berögzül szokásain, s egy kicsit felrázza életének elfáradt, vagy éppen kevés figyelmet kapó részeit is. Legyen elõvigyázatosabb ezen túl, hogy ne essen még egyszer ugyanabba a régi csapdába.

Ez a 3 csillagjegy menekül a romantikától

Szűz

A jelenleg pár nélkül élõ Szûz, ma egy különösen szorongatott helyzetbe kerülhet, amikor is, válaszút elõtt állhat: vagy komolyabb szintre lép kiszemeltjével, vagy szeretõjével, vagy könnyen véget érhet az oly törékeny románc, még, ha most nem is úgy tûnik. A párban élõ Szûz számára viszont pont érzelmeinek a visszafogása okozhat gondot, ugyanis ma annyira szerelmesnek érezheti magát, hogy szinte teljesen bolondot lesz képes csinálni magából ennek jegyében, ám ez legyen a legnagyobb probléma!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

A mai nap ideálisnak ígérkezik a tanulásra, az önfejlesztésre, kedves Szûz, így, ha teheti, érdemes is ilyesmivel töltenie az egész napot. Alkalmasint utána nézhet egy két újdonságnak, azzal kapcsolatban, amivel mostanában foglalatoskodik, esetleg hasznos lehet kinéznie egy tanfolyamot, vagy szakmai továbbképzést, esetleg nyelvi gyorstalpalót, egyszóval bármit, amiben szívesen fejlõdne, mert ez még nagy hasznára lehet a jövõben. Mivel az elmepallérozás ráadásul igen kellemes és élvezetes tevékenység is önnek, ezért minden bizonnyal nagyon fogja élvezni ezt a mai napot!

Vízöntő

Ha mindig tartózkodik attól, hogy szavakkal is kifejezze, mit érez szerelme iránt, akkor azon sokat veszíthet, kedves Vzöntõ. Ha egyedülálló, akkor azért, mert lehet, hogy pont ezzel hátráltatja, hogy kialakuljon önök között valami, ha pedig párkapcsolatban él, akkor azért, mert ez vethet gátat annak, hogy egy magasabb szintre lépjenek együtt. Vegye fontolóra a dolgot, mielõtt még megromlana emiatt szerelmi élete.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

Kedves Vízöntõ, a mai napon igazán energikusnak érezheti magát. Használja ki ezt a löketet és bizonyítsa munkahelyén rátermettségét. Biztos lehet benne, hogy felfokozott teljesítménye másnak is feltûnik majd és kitudja még a végén elõnye is származhat belõle. Ne feledje ki kedvesét se a jóból, munka után találjon ki valamilyen közös programot kettejüknek. Menjenek vacsorázni, moziba vagy épp a parkba sétálni. Biztos lehet benne, hogy energikusságát a késõbbi órákban is kamatoztathatja majd!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: