Rák

Szerelmi partnere ma meglehet, hogy puszta figyelmetlenségébõl fakadóan, akkor is zavarhatja, amikor nagyon elfoglalt, s éppen nincs itt az ideje az ilyesminek. Amennyiben megpróbálja letörni, az amúgy imponáló lelkesedését ön iránt, könnyen ünneprontóvá válhat, ezért inkább próbálja kedvesen és türelemmel rávezetni, hogy egy kicsit késõbb térjenek vissza arra, amit szeretne, hogy nyugodt körülmények között élvezhessék együtt az életet!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ma legyen mindenképpen elõvigyázatos, kedves Skorpió, ha esetleg egy szerelmi civakodásba bonyolódna, ugyanis, ha nem vigyáz, a szenvedély hevében, könnyen elragadhatják érzelmei, s ez által még valami olyat talál mondani, amit nem is szeretett volna. Maradjon kimért és tárgyilagos, ahogy mindig, még, ha most ez nehezebben is megy a szokásosnál.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma igencsak nosztalgikus hangulatban lehet, kedves Skorpió. Sok régi emlék törhet fel elméjében, amik bizony azt is eredményezik, hogy felértékelõdnek önben a régi tárgyak. Amennyiben a lakásába vásárolna valamilyen kiegészítõt ma hajlamos lehet inkább a patinásabb darabokat keresni. Várjon a nagyobb beruházásokkal néhány napot, nehogy megbánja azokat, hátha hangulata csak egy napra szólt.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Ma egy igen trükkös szerelmi helyzet alakulhat ki ön és szerelme tárgya között, amely természetesen, különleges bánásmódot is igényelhet. Ennek megfelelõen, ma ne kérdések feltevésében gondolkodjon, kedves Szûz, hanem egyszerûen csak szemlélõdjön figyelmesen, s hamar megkaphatja a választ, amit keresett!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma, kedves Szûz, igazán segítõkész kedvében van, ugyanis saját feladatai elvégzése után még arra is marad elég energiája, hogy besegítsen környezetének ügyes-bajos dolgaikban. Ez nagyon szép gesztus és higgye el, ha nem is csinálja jól, mindenkinek jól esik ez a kis figyelmesség és alkalomadtán nem marad kedvessége viszonzatlan.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Egy ideiglenes dráma a szerelmi kapcsolatában, ma patthelyzethez vezethet, ami nem is igen látszik feloldódni, amíg ön nem enged. Az is megoldás lehet, ha nem kertel, vagy finomkodik, hanem csak egyszerûen kiönti szívét, s akkor párja most nagy eséllyel ugyanezt teszi majd, s hamar, újra oldódik önök között a légkör.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Merjen nagyot álmodni, kedves Vízöntõ, mert úgy tûnik, ma minden adott ahhoz, hogy elérje céljait. Optimista és erõs kisugárzása segíti önt abban, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek és fény derüljön olyan dolgokra, melyek eddig csak zavaróan összekuszálták gondolatait. Ma minden akadály elgördülhet ön elõl és hirtelen minden világossá válhat.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: