Rák

Annak ellenére, hogy látszólag nem sok változás történik szerelmi kapcsolatában, ma mégis étlapra kerülhet egy-két izgalmas ötlet, fõként a szexualitás terén, melyeket nagyon fog élvezni, ha kérdezõsködés helyett inkább egyszerûen csak átadja magát az érzéki gyönyöröknek...

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-05-28)

Egy családtagja, vagy barátja, ma egy igen érdekes, talán érzelmes dologba avathatja be, esetleg lát, vagy hall valamit, ami nagyon megérintheti önt. Ez mély gondolatokat indíthat el, esetleg nagy kérdéseket vethet fel önben, melyek megválaszolásával, közelebb kerülhet a világ jobb megértéséhez, ennél pedig kevés izgalmasabb dolog van, kedves Rák! Élje meg ezt a furcsa, mégis érdekes utazást!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A mai napon, inspirálóan hathatnak önre a csillagok, aminek következtében, valósággal virtuózává válhat a romantikának és a testi szerelemnek, amit, minden bizonnyal, szerelme is nagyra fog önben értékelni. Finoman azért küldje neki a jeleket, hogy a világon ugyebár semmi sincs ingyen...

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-05-28)

Ma rendkívüli lelkesedés foghatja el valamivel kapcsolatban, aminek következtében, csaknem annyira megszállottá válhat, hogy a végén, alig akarja majd abbahagyni, amivel épp foglalatoskodik. Nem baj, ha ennyire el tudja kapni a szenvedély, hiszen, nagyon élvezetes az efféle munkavégzés, csupán csak arra figyeljen, hogy azért mással is foglalkozzon néha, hisz meglehet, vannak területek, ahonnan, egyszerûen nélkülözhetetlen.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-20 - Mindenképpen próbálja minél egyszerûebben szemlélni szerelmi életét.

Szűz

Ma, kifejezetten a status quo lehet jellemzõ egész nap a szerelmi életére, ami nagyon jó hír, akár párban él, akár szingli jelenleg, kedves Szûz! Mivel általa nem lehet nagyobb összetûzésekre, kilengésekre számítani, maximum csak annyira kaphat össze szerelme tárgyával, hogy az éppen jó alapot szolgáltasson egy kis igazi, vérpezsdítõ, békülõs szexre, vagy éppen rosszalkodásra. Ne fogja vissza magát!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-05-28)

A mai napon, egy nagyon jó hírt kaphat, talán már kora reggel, de az is lehet, hogy egyszerûen, olyan jól ébred, hogy pompás hangulata az egeket verdesi, s szinte képtelenség letörni önt. Amennyiben eme tüneteket tapasztalná magán, kedves Szûz, az esetben foglalatoskodjon valami olyasmivel, ami csak olaj a tûzre, azaz, amivel igazán szeret, s nagy tetteket hajthat ma végre, amik végeztével, elégedetten térhet majd nyugovóra.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Ahhoz, hogy az ember valóban feledhetetlen perceket élhessen át kedvesével, néha elég messzire kellhet menni, ám, a cél rendkívül kielégítõ, így megéri a fáradságot. Viselkedjen úgy kapcsolatában, ahogy szeretné, hogy párja is viseltessen ön iránt. Vigyázat! A folyamat öngerjesztõ lehet, s akkor aztán csõstõl jön a jó!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-05-28)

A mai napon, részt vehet egy csapatmunkában, ami igencsak felvillanyozhatja, s további, pozitív gondolatok egész sorát indíthatja el a fejében. Talán örömét leli abban, amit csinál, esetleg jó a társaság, vagy éppen, úgy érzi, végre van értelme annak, amivel foglalatoskodik, munkája pedig nem csak jövedelmezõnek, de hasznosnak is bizonyul. Akárhogy is, ha valóban tetszik ez az új érzés, érdemes lenne ezentúl gyakrabban törekedni arra, hogy újra átéljen hasonló örömöket!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: