Rák

Annak ellenére, hogy látszólag nem sok változás történik szerelmi kapcsolatában, ma mégis étlapra kerülhet egy-két izgalmas ötlet, fõként a szexualitás terén, melyeket nagyon fog élvezni, ha kérdezõsködés helyett inkább egyszerûen csak átadja magát az érzéki gyönyöröknek...

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Rák, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Skorpió

A mai napon, inspirálóan hathatnak önre a csillagok, aminek következtében, valósággal virtuózává válhat a romantikának és a testi szerelemnek, amit, minden bizonnyal, szerelme is nagyra fog önben értékelni. Finoman azért küldje neki a jeleket, hogy a világon ugyebár semmi sincs ingyen...

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Skorpió, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Így léphetsz tovább, ha magadra hagytak - 6 segítő lépés

Szűz

Ma, kifejezetten a status quo lehet jellemzõ egész nap a szerelmi életére, ami nagyon jó hír, akár párban él, akár szingli jelenleg, kedves Szûz! Mivel általa nem lehet nagyobb összetûzésekre, kilengésekre számítani, maximum csak annyira kaphat össze szerelme tárgyával, hogy az éppen jó alapot szolgáltasson egy kis igazi, vérpezsdítõ, békülõs szexre, vagy éppen rosszalkodásra. Ne fogja vissza magát!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Szûz, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Vízöntő

Ahhoz, hogy az ember valóban feledhetetlen perceket élhessen át kedvesével, néha elég messzire kellhet menni, ám, a cél rendkívül kielégítõ, így megéri a fáradságot. Viselkedjen úgy kapcsolatában, ahogy szeretné, hogy párja is viseltessen ön iránt. Vigyázat! A folyamat öngerjesztõ lehet, s akkor aztán csõstõl jön a jó!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Vízöntõ, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: