Mérleg

Elõfordulhat, kedves Mérleg, hogy ma egy vetélytársa akad szerelmi téren, így könnyen elhomályosíthatja tisztánlátását a féltékenység, azonban, ezt igyekezzen minél kevésbé kimutatni a külvilág felé, mert könnyen lehet, hogy azzal csak még inkább a kezére játszana ellenlábasának. Legyen diplomatikus, s morzsolja fel a kapcsolatára hatását higgadtan, csakis a józan eszére hallgatva.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Tartsa nyitva ma szemét és fülét kedves Mérleg. Lehet, hogy régóta keres valamit, vagy valakit, de sikertelenül, azonban ma akár a legváratlanabb helyeken találhatja meg. Nem is biztos, hogy pontosan elképzeléseinek megfelelõ a találat, ám egy kis fantáziával az élet adta lehetõségeket nagy sikerrel átültetheti saját igényeibe.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Meglehet, hogy nem túl sok ideje jut ma sem a szerelemre, ugyanakkor, amennyi jut, az viszont igencsak tartalmasnak ígérkezik, kedves Nyilas! Amennyiben tartós párkapcsolatban él, úgy õrjítõ, erotikában gazdag, már-már extrém, röpke együttlétekre számíthat kedvesével, ugyanakkor, ha még keresi az igazit, úgy nagy eséllyel foghatja meg valaki, aki már elsõ pillantásra rabul ejti majd a szívét, ki tudja, talán örökre, s ez nagyon jó érzésekkel töltheti el!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy nyugodt nap lesz az életében, kedves Nyilas. Kedvesével régóta talán elõször tudnak egy kicsit több idõt együtt tölteni, kikapcsolódni. Végre a romantika is helyet kap ma az életében, amire már valószínûleg rég óta vágyott. Engedje el magát és élvezze hát az adódó lehetõséget.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2021-12-11

Oroszlán

A mai este igencsak kellemesen alakulhat, legalábbis szerelmi téren mindenképpen. Ha tartós párkapcsolatban él, sok-sok romantikára és nem kevés gyengédségre számíthat kedvese irányából. Ha jelenleg szingli, kedves Oroszlán, úgy pedig meglehet, hogy ma éli meg élete egyik legnagyobb és legélvezetesebb szerelmi kalandját!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma nagyon forgalmas napra számíthat, kedves Oroszlán. Már reggel sok dolga lehet otthon, majd jönnek az elhalaszthatatlan elintéznivalók, és természetesen munkájában is megtalálják a bonyolult ügyek. Ezt az egész napos fárasztó, hektikus nyüzsgést a legjobb, ha este egy baráti összejövetel keretében vezeti le.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Elképzelhetõ, hogy valaki ma egy igencsak meglepõ ajánlatot tesz önnek szerelmi téren, kedves Rák, ugyanakkor, bármennyire is izgassa a fantáziáját a dolog, mégis fontolja meg alaposan, milyen következményekkel járhat, ha most enged a kísértésnek. Ha ez által bárki is sérülhet a környezetében, inkább mondjon nemet!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: