Kos

Ma egy külsõ információ, vagy vélemény, egy kis aggodalmat kelthet önben, kedves Kos, azonban, mielõtt túl nagy jelentõséget tulajdonítana a kapott hírnek, fogalmazzon meg erõs fenntartásokat vele szemben, hiszen, ha valami komolyabb probléma lenne jelenlegi kapcsolatában, azt valószínûleg már maga is érzékelte volna.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A mai nap igencsak sokat kivehet önbõl, kedves Mérleg, így elõfordulhat, hogy mire eljut szerelméhez, addigra lényegében, teljesen használhatatlanná válik. Ne akarja most megerõltetni magát, mert az csak kellemetlenségeket szülhet, inkább vallja meg neki, hogy teljesen kivan, s csupán csak közelségére, szeretetére vágyik, higgye el, még jobban is fog elsülni a dolog, mintha önfeláldozásra ragadtatná magát, csak, hogy megfeleljen önmaga elvárásainak.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma valósággal ragyog, kedves Mérleg. Mi lehet az oka ennek? Esetleg az, hogy sikerült kipihennie magát, vagy párjával jól alakultak az elmúlt napok? Valószínûleg az öröm sugárzik önbõl és ezt bizony mások is látják, sõt, ennek hatására néhány kacér pillantást is kaphat idegenektõl, ami csak tovább növeli jókedvét. Élvezze ki ezt a napot és próbálja meg a többit is hasonlóan megélni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-08-10

Nyilas

Ma sok idõt tölthet valakivel, akivel egyre inkább kezdenek közel kerülni egymáshoz, kedves Nyilas! Amennyiben jelenleg egyedülálló, úgy mindez igazán jó hír lehet, ám nincs ok elkapkodni semmit, most minden úgy jó, ahogy van, várja meg, míg maguktól bontakoznak ki a dolgok, ugyanakkor, ha jelenleg tartós kapcsolatban él, még azelõtt érzékeltesse az érintettel, hogy ennek nincs jövõje szerelmi téren, amíg õ, félreértve a helyzetet, túlságosan bele nem élné magát a dologba!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Nyilas, ön mindig is nagyon élvezte, ha a középpontban lehet, ez ma sincs másképp, sõt, fürdõzhet az önt körülvevõk figyelmében. Bár családja társaságát kedveli leginkább, ma valószínûleg nem velük fog sok idõt eltölteni, de mégis, a nap végén úgy fogja érezni, hogy ez egy remek nap volt és a társaságból mindenki nagyon megkedvelte.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ma kissé hullámozhat a hangulata szerelmi téren, kedves Oroszlán, ami meglehetõsen sok veszélyt hordozhat magában, különösen, ha teret is enged pillanatnyi, percrõl-percre váltakozó érzéseinek. Amennyiben viszont, sikerül lekezelni magában megingásait, úgy estére már nagyban stabilizálódhat a helyzet, s még az is elõfordulhat, hogy a nap folyamán felgyülemlett feszültség végül egy igen erotikus és élvezetes formában kerül levezetésre szerelmével... Ez megér némi önuralmat!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Partnerével néhány igen mély beszélgetés után, úgy tûnik, erõsödhet az önök közt lévõ kapcsolat. Ha még nem kötelezõdtek el egymás iránt, úgy most az is kilátásba kerülhet. Ne feledje, kedves Oroszlán, hogy egy kapcsolatban nagyon fontos a kompromisszum és bizony néhány gyakorlati kérdésben, mint a pénz, a munka, vagy egyéb személyes szokások, kénytelen belemenni néhányba annak érdekében, hogy azzal lehessen örökre, vagy továbbra is, akit szívbõl szeret.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: